AKTUELNO

Uputio podršku svom bratu, uprkos svemu!

Nakon sinoćnje neviđene drame i haosa koji je izazvao ljubavni klip Dalile Dragojević i Filipa Cara, oglasio se brat Dejana Dragojevića, David. Naime, David je nakon nervnog sloma svog brata otkrio za Pink.rs da ni njemu nije dobro kada Dejana gleda takvog, kao i da je uz njega, uprkos tome što je on izjavio da mu porodica nije potrebna.

Foto: Pink.rs

- Nisam bio kući kada se to dešavalo! Odjednom mi je stiglo na stotine poruka: "Spasavaj brata, njemu nije dobro!''. Kada sam video klip i Dejana onako kako plače i njegove reakcije, nije mi bilo dobro! Imao sam želju da uđem unutra da ga zagrlim, protresem, ma ne znam ni sam... Iako je isti dan pre klipova rekao da mu nismo potrebni i da ga ne zanima, to mi nije bilo bitno, da sam bio u mogućnosti ušao bih kroz televizor! - poručio je David za naš portal i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Tokom večeri video sam da se smirio i veliko hvala svim zadrugarima koji su non-stop uz njega kao i sinoć što su ga sprečili da napravi veću glupost! Nadam se da je najgore prošlo i da će polako da se navikava na situaciju! Taj dečko ima toliko toga da pokaže kvalitetnog ako uspe da preseče neke stvari u glavi!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D. T. ; M.K.