AKTUELNO

Otvorila dušu!

Pevačica Ana Nikolić govorila je o ljubavnom životu i bivšem mužu Stefanu Đuriću Rasti.

- Nažalost nisam, a volela bih da jesam. Znaćete kad budem, ja to ne krijem- kazala je Ana kojoj mediji nisu nedostajali i koja je sada otkrila da sebe više ne vidi kao pevačicu:

- Ja sebe za par godina vidim iza kamere, kao nekog producenta - iznenadila je prisutne i dodala:

Foto: Instagram.com/ananikolicofficial

- Nisam ja više za te egzibicije, nikad se nisam ni trpala u kadar.

Pevačica ovih dana vodi borbu sa ćerkom Tarom, kao i mnoge majke kojima se deca privikavaju na vrtić, pa otkriva da im ne ide glatko to jutarnje ubeđivanje za polazak među drugare.

- Tek smo krenuli u vrtić, sada je adaptacija i privikavanje, ali već pruža mali otpor pa se svako jutro objašnjavamo. Danas je izjavila: neću ići ni u vrtić, ni u školu, ni na fakultet. Ja je pitam: jesi li to rekla baki i deki? Ja sam išla u vrtić i obožavala sam ga, i školu i fakultet, ali verovatno je povukla na tatu - kroz osemeh kaže Nikolićeva aludirajući na repera Stefana Đurića Rastu.

Foto: Instagram, E-Stock/Momir Ćubrilović

Pevačica je otkrila da bi njen život mogao da izrežira samo Tarantino, a na pitanje da li će se pojaviti u multimedijalnom projektu svog bivšeg supruga Raste:

- Ja sam se kod Raste pojavila u svakoj... Ja sam njegova životna muza i insipiracija. Jesi ti neki komšija iz sela Donja Mutnica pa te zanima da li se svađam sa njim - odbrusila je Ana novinaru na pitanje o Đuriću.

Autor: M.K.