AKTUELNO

Ona je mislila da je on stidljiv, a pevač da je Rada samo profesionalna.

Rada Manojlović i i Haris Berković u emisiji ''Amidži šou'' odlučili su da otkriju kako su se upoznali, a pevačica je priznala pred kamerama da su dve godine u vezi, a da mnogi to ne znaju jer su godinu dana krili svoj emotivni status.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam prvi za nju znao, video sam je na TV-u. Mogu slobodno da kažem da sam bio klinac kada sam je prvi put video - našalio se Haris na početku priče.

- On je bio veći klinac nego što sam ja klinka, razlika između nas je devet godina - iskrena je bila Rada.

Na pitanje kakav je bio prvi utisak kada su se videli, Haris je istakao da nije ni sanjao da će završiti sa Radom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Prvi utisak je da je bila top zgodna devojka i dobra pevačica. Nisam ni mislio da ću na kraju da završim sa njim - iskren je bio Haris.

- Drugi korak je bio kada smo snimili duet. Tokom takmičenja sam trebala da navijam za brata, ali sam navijala i za Harisa, da budem iskrena. Onda sam sebi rekla:''Da li je moguće da ja njemu priđem i preuzmem inicijativu?''. Posle toga je meni zapalo da baš sa njim pevam duet u takmičenju. Slučajno - rekla je Rada i aludirala kao da to nije bilo ni malo slučajno, već njen plan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam znala da je on stidljiv. Znala sam da će on otići u Bosnu i mislila sam se da će nam se putevi sad raziću - priča Rada, a Haris tvrdi da je njemu sve izgledalo veoma profesionalno.

- Ona je to uradila profesionalno i posle nastupa pitala me je da li sam gladna - istakao je Berković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pa ide za Bosnu, jako sam se brinula da čovek ne ode gladan. Odemo mi na večeru i tu počne klupko da se zamršava. Tad sam skontala da je on bacio oko na mene. On me je upitao da li je momak koji je bio sa nama moj ili sestrin dečko. Mislila sam da je on stidljiv dečko, ali to je bilo... Kod njega mi se najviše dopalo što smo se mi jedno tri meseca samo dopisivali. Ni u jednoj poruci me ništa kokretno nije pitao, mislila sam da je problem do mene - kazala je Rada.

Kako je shvatio da će mu Rada ispričati sve detalje, voditelj je odlučio da je prekine.

Pročitajte još:

Branislava progovorila posle raskida s Lukasom: NEMAJU SVE PRIČE SREĆAN KRAJ!

- A onda je počeo da šalje MMS i sve ti je bilo jasnije - našalio se Ognjen i tom rečenicom završio priču o Radinom i Harisovom upoznavanju.

Autor: Pink.rs

#Amidži Šou

#Haris Berković

#Ognjen Amidžić

#Radmila Rada Manojlović

'