AKTUELNO

Svi su primetili njihov blizak odnos.

U toku je emisija "Gledanje snimaka" Milanom Miloševićem, zadrugari su pogledali snimak odnosa i svađe Nikole Grujića Gruje i Milane Mime Šarac. Voditelj je dao je reč Stefanu Mihiću.

Mislim da se Mima zaigrala, ovde se vide emocije. On jako manipuliše sa njom, u njoj vidim sebe, tako sam ja trčao - rekao je Mihić.
Sve radi sa promišljenošću, prvo sam joj ja bio super, pa Pera, pa sada on, kod nje je sve proračunato - govorio je Osmakčić.
Milane, ovo je loša igra. Gruja je naučnik, on bi samo je*ao, ali nema ovde zaljubljivanja - rekao je Mića.
A zašto bi on njoj ljubomorisao kada igra sa Matejom, kako je moguće da se nije zaljubio. Ustani ovde reci, ženo izvini, rijaliti je - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa kakav brak ima Đani pevač - upitao je Mića.
Gruja je jako svestan, ali ne može da kontroliše svoje emocije. On je ljubomorisao Beti koja se obukla kao na sajmu biciklista. Ja ovako nešto nisam imao kada smo se muvali. Oni su zajedno - rekao je Janjuš.
Ovo je kao Nenad i ja, to je baš tako... Setite se kako mi je ljubomorisao kada sam išla u pab da uzmem hleb. Ja mogu da ih savetujem, ali močuće da je previše kasno. ljudi pričaju da se vatate dok spavate. - rekla je Tara.
Meni je bilo odvratno, ja sam povraćala svaki dan kada sam izašla odavde. Ja joj savetujem da ne ulazi u vezu, sakrij to. Preveliki je pritisak, pogotovo kad ačitaš komentare, a razmišljam kako je njegovo supruzi. Kod tebe je teža situacija, oni imaju decu, a Nenad nije imao decu - nastavila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

On zna koja je granica - dodala je Mima.
Ma ne lupaj, niko ne zna koja je granica. Nije im lako bre, nije ni nama. Sve je to šablonski, svima su svi krivi, a onda kreće haos - nastavila je Tara.
Ja moram da prokomentarišem klip, to je bilo na žurki, ja nisam znala o čemu se radi, on i ja smo tek sutradan popričali o tome. To je trajalo 10ak sekundi, meni nije bilo jasno što tako reaguje. - rekla je Mima.
Ovo je otišlo predaleko i sa njegove i njene strane, ali ona želi da stavi tačku na sve, ali vidi se da su se oboje zaljubili, videćemo kako će to ići - rekla je Marijana.
Ja sam krenula da razmišljam kako vidi njegova supruga to - dodala je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo sam u subotu da prekinemo zadatak i da se distanciramo, mislim da je to najpametnije - rekao je Gruja.
Mislim da Gruja neće preći granicu ni sa kim, ali će vas napolju sve redom je*ati ko poželi, ali ovde će ostati dosledan, to je jasno kao dan - ubacio se Miki.
Ako je on želeo priču sa Vanjom, zašto se sklonio kada mu je priznala emocije - dodala je Mima.
Osetio sam da mi prija i zato sam hteo da se sklonim. Ne želim da to sve izgleda kako izgleda. I dalje traje zadatak i moramo da spavamo zajedno - nastavio je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga