AKTUELNO

Voditelj TV Pink pre manekenke bio je u četvorogodišnjem braku sa koleginicom.

Svi već znate lepu manekenku Danijelu Dimitrovsku, drugu suprugu popularnog voditelja Ognjena Amidžića sa kojom ima sina Mateju. O njenoj lepoti i harizmi ne treba da se mnogo priča. Ali i kad pogledate prvu Ognjenovu suprugu shvatićete koliku sreću je imao šarmantni voditelj, pa je oba puta osvojio prave lepotice.

Milica Marković i Ognjen su se upoznali na televiziji ''Pink'' gde je ona radila kao novinar informativne redakcije. Posle nekoliko godina provedenih na ovoj televiziji, Milica prelazi u PR sektor 2008. godine i od tada se retko pojavljuje u medijima.

Milica i Ognjen venčali su se u junu 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, a svadbeno veselje je organizovano nekoliko dana kasnije u jednom beogradskom restoranu.

Posle četiri godine braka razveli su se, a posle kraha izdali su jedno saopštenje u kome su objasnili da im se ljubav ugasila, ali i da će zauvek ostati u prijateljskim odnosima. Svako je nastavio svojim putem, a onda se Amidžić 2012. godine oženio Danijelom Dimitrovskom.

Ovako izgleda Milica Marković:

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Autor: M. K.

#Danijela Dimitrovska

#Milica Marković

#Ognjen Amidžić

'