AKTUELNO

Smatra da je ovo najbolje za oboje!

U toku je emosija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Dalilu Dragojević.

Rekla si da ne možeš uživati u sreći sa Carem zbog Dejana, objasni nam to malo - glasilo je pitanje.
Naravno da mi nije prijatno, bilo bi mi lakše da nije tu. Sinoć se sve izdešavalo, ne birnem se. On može da izađe iz kreveta, ja se vraćam u svoj krevet. Bilo mi je neprijatno, pričali smo da će biti teško doći u mesiju da se zagrlimo, ali s obzirom da se sve izdešavalo, nije mi teško. Nema potreba da ide i da lupa... Naravno da mi je neprijatno, ne da smeta mojoj sreći, jednostavno je neprijatno. Posle svih izlaganja i svega što se izdešavalo, odlučila sam da živim jedan život, jer se dvostrukim smatralo da živim jer razgovoaram sa njim kad je teško - pričala je Dalila.
Ne, nego se jendo dešavalo kad dođe u kuću, drugo u izolaciju - dobacio je Dejan.
Ništa se nije dešavalo do ponedeljka. Nisam dozvolila da mi spusti ruku na rame i da me poljubi, do ponedeljka - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo sam reći, da sam juče slušao Dejana i da je rekao da je davno video neke stvari, pošto je video davno, mogao je kad nije bila direktna i kad je okolišala, da vidi po njenom ponašanju. Ona smatra i ja smatram da nije ispravno da sedimo ovde i da se žvaljkamo, možemo da sedimo jedno pored drugog, ali da se ne žvaljkamo pred mnogima i Dejanom - komentarisao je Car.
Postoje ljudi koji to ne mogu da kontrolišu. Ja ne smatram da je normalno da se žvalave i imaju sek*ualne odnose gde je Dejan. Podržavam ih u njihovoj sreći i sad ću reći nešto što nije popularno... Mislim da je najbolja stvar koja se desila Dejanu i Dalili, da se razvedu. Bolji on, bolja ona. Ima pravo da uživa u svojoj ljuabavi, on ima pravo da vrati sebe. Rekao sam mu jutros ne možeš da tražiš nekom da te voli, kad ne voliš sebe. Poznavajući celokupnu situaciju, najbolja moguća situacija je bila razvod. U trećoj sezoni smo omentarisali da nema ovoga i onoga, a oni su naravno negirali. Niko neće doći na televiziju i reći da ima problem, pa da ih razvlačimo nas 50. Njega mi je žao, jer znam kroz koji period prolazi, ali klinac je, ima 26 godina. Dalili je lepo sa Carem, u izolaciji im je super - pričao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: A. N.

#Zadruga