AKTUELNO

Žestoko su počeli!

U toku je emosija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

Šta kažeš što ti žena ima dečka, a ti si poleteo i vređao ljude? - glasilo je pitanje.
Kad vratim film, dubio sam mnogima na glavi, ali opet ne žalim. Sve je to bila moja dobra volja. To mi je tako čudno, bolesne su mi situacije. Ne možeš u nešto da poveruješ. Gledaš filma i vidiš glupav kraj. Pokušavam da budem realan u svom gledanju... Ne mogu da se izrazim - govorio je Dejan.
Rekao si da ti sve deluje kao san - dodala je Ivana Šopić.
Da i Đedović me je uštinuo. Ne ide mi uz nju... Ne mogu da odbacim pet godina njenom poštovanja, kako se žrtvovala... Ne mogu da odbacim zbog situacije koja je odvratna. Bilo mi je žao, juče vidim svi jednu, razmišljam da li je ona jela. Budu situacije gde mi bude žao zbog nekog ko me ne vreduje ni jedne sekunde, jer osetim da se ne oseti dobro - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Gade mi se i ona i on. Ne kažem da je trebala da ostane u ljubavi, ali da ne bude tako gruba prema Dejanu. On je tražio samo jedno, a da se ne ljube pred njim. U tom momentu mi se zgadila. Dalilu sam poznavala kao osećaju osobu, a ona se ponaša kao da je on njoj to uradio. Što se Dejana tiče razumem ga, ne razumem njegove postupke. Kad je Đedović izneo za njegovu majku i da su zajendo u porodičnom domu, to me je zabolelo. Ovo tamo mi je bljak, odvratno, nikakvo... Smučili su mi se i jedno i drugo. Ne mogu da vrednujem čoveka koji je izdao prijatelja - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga