AKTUELNO

Žestok početak emisije!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

Da li si i dalje lagan? - glasilo je pitanje.
Nisam lagan, ali biću. Volim crni sto, volim emisije, to mi skida kamen sa srca... Otvara mi stvari u glavi. Kad kažeđ intimizirali, steže mi srce, a u stvari mi je lakše. Hvala Bogu pa se sve izdešavalo ovde -
Nema potrebe da se sluša, da gledaoci potvrđuju. Ja sam ustala i rekla, sinoć se nije desio prvi poljubac, desio se pre, samo smo štedeli da ne radimo pred ljudima, a od večeras radimo i pred ljudima - ubacila se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam pričao sa Dejanom, ne vidim razlog za čim on plače. Nije on uradio nešto zbog čega bi se kajao, doživeo je stvar, koja je u životu realna. On je doživeo šok ne očekivajućći to. Dalila je u njegovim očima bila bezgrešna - pričao je Lepi Mića.
Nema on šta da spoznaje, ja sam bila nezgrešna. U svakom odnosu sam bila bezgrešna, nikog nisam porevarila - viknula je Dalila.
Zašto su oni ullazili u brak? Što nisu živeli bez papira? Ako je papir bio bitan pre četiri godine, bitan je i sad. Mislim da bi joj Dejan oprostio, ali za godinu dana će mu biti smešno. Jedna stvar je čudna, neko ko je u braku, ima vezu - nastavio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o odnosu sa Dejanom? - pitao je Milan Milošević Matoru.
Da mu je tešjko, teško je, verovatno će mu biti još teže. Pre dva dana me je pitao šta da radi, rekla sam mu da će osetiti trenutak kad će sve to proći. Nije tu samo ljubav, tu je i sujeta i što moraš da gledaš. Mislim da bi mu lakše bilo kad bi pričao. On najbolje zna šta će i kako će. Što se tiče Dalile pričala mi je sve, za poljubac mi je rekla da mu je sinoć neko preneo. Niko nije hteo da dođe i kaže Dejanu. Nije prirodno da dođe sa Carem da se ljubi ispred njega, ni ona sama to nije hteoa, makar toliko ima poštovanja. Doćiće situacija kad neće moći da se obuzda, oni pršte od emocije. Ona kad je plakala, njoj je bilo zašto je Filip tako postupio - pričala je Matora.
Dala je sve na tu stranu, a ispalo je... - dodao je Mića.
Cenim kod nje što je jaka i bori se, mislim da će ostati takva. Što se mene tiče ja sam tu za nju - nastavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga