AKTUELNO

Neočekivano!

Sinoćna žurka na kojoj su nastupali Miša Laguna i DJ Neba bila je veoma turbulentna. Na samom startu je Dejan Dragojević počeo da plače zbog pesme koju je posvetio supruzi Dalili koja ga je ostavila i upolovila u vezu sa Filipom Carom, da bi nakon toga pokušao da pobegne iz Zadruge zbog njih dvoje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejana su zadrugari smirili i on je u nekoliko navrata pokušavao da se vrati na žurku ali svaki put kada je video Dalilu i Cara krenuo je da plače, a nakon toga je Filip Car komentarisao kako mu Dejanove suze bude grižu savesti, pa su on i Dalila otišli sa žurke.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je u nastavku večeri ljubomorisao Dalili zbog kako on kaže dvosmislenih pesama koje je Dalila pevala sa zadrugarima, pa joj je čak i prebacio da govori sa Markom Osmakčićem.

Foto: TV Pink Printscreen

U toku žurke Mateja Matijević se zbližio sa Marijanom Zonjić i njih dvoje su razgovarali za šankom i smejali se celo veče.

Kada je to čula Tara Simov je doživela napad panike, pa su je zadrugari smirivali u spavaćoj sobi.

Deniz Dejm se vratila nikad veselija sa žurke, pa je odlučila da zadrugarima zapeva pesme iz svoje rodne zemlje. Pevala je pesmu "Hop Marinka", zatim nekoliko Senidinih hitova, ali i pesmu koju je sama snimila.

Foto: TV Pink Printscreen

Gruja ju je posmatrao sa oduševljenjem, a u jednom trenutku se potpuno šokirao. Deniz je pala, a Gruja joj je pomogao da ustane. Ovo nije bio jedini šok za Gruju. Nekoliko minuta kasnije, Deniz je skinula grudnjak i celoj sobi pokazala svoje grudi.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Car i Dalila su se prepirali duže vreme, a Dalila je stavila do znanja Caru da sa njom tako ne može. Pomirenje je palo ispod pokrivača, mada je Car želeo nešto više, Dalila mu nije to dala, već su se samo ljubili i mazili. 

Viki Mitrović i Marko Osmakčić su imali vrelu akciju u toku noći ispred svih zadrugara. Marku se izgleda posrećilo napokon, ali nakon se*sa on je ostao malo da leži sa Viki, poljubio je i otišao u svoj krevet gde je nastavio da spava. Osmakčić je ovom prilikom pokazao da nije za vezu već samo za kombinaciju.

Odnosu u Beloj kući su iz svakog dana sve zamršeniji. Ljubavni trougao intrigira javnost, a kako će se odnosi razvijati, ostaje nam da saznamo.

Autor: N. B.

#Zadruga