AKTUELNO

Bori se sa svojim osećanjima!

Burna noć na velelepnom imanju bila je za Dejana Dragojevića. Naime, od samog starta žurke koja je sinoć bila, on je bio u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku žurke Dj Neba je pustio pesmu "Adio more" koju je inače Dejan, juče u toku dan, posvetio Dalila. On je odmah zaplakao, pa odlučio da priđe Sandri Rešić koja ga je pitala da je jeo i da li je sve okej. Dalila je u tom momentu ušetala na žurku i izazvono igrala.

Dejan je kada je video Dalilu bio naslonjen na zidu i tugovao, a zatim je odlučio da proba da pobegne iz Zadruge. On je izleteo iz kazina i tražio način da pobegne sa imanja. U jednom momentu je krenuo da beži kroz prozor, ali su ga Sandra Rešić, Marko Đedović i Lepi Mića zaustavili.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan se malo primirio, pa je razgovarao sa Mićom, Đedovićem i Sandrom, on im je otkrio da ne zna kako da se bori sa svojim osećanjimam i sa tim što gleda Dalilu i Filipa Cara.

Ne mogu da se mimoilazim, ne mogu da okrećem glavu - rekao je Dejan.
Kralju, mlad si, ima u svetu milion devojaka, nemoj zaje*avati - tešio ga je Mića.
Ne mogu da podnesem, ne mogu da izdržim - plakao je Dejan.
Mlad si, lep, zdrav imaš sve što treba naći ćeš novu devojku, nemoj plakati - pričao mu je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je sve vreme dok je Dejan tugovao u kazinu igrala sa Carem. Lepi Mića se trudio da pomogne Dejanu pa mu je rekao da se Dalila za njega udala samo zbog tate, i na taj način pokušao da probudi svest u njemu.

Dalila je u jednom momentu napustila žurku i krenula u garadarober kako bi uzela cigarate, tada je prošla pored Dejan kojeg nije ni pogledala, a onda je ispitivala Marka Đedovića šta se desilo sa njim.

Autor: N. B.

#Zadruga