AKTUELNO

Iskreno!

Dalila Dragojević je u Rajskom vrtu. Ona je Drvetu Mudrosti pre svega otkrila da ju je stid zbog nekih stvari:

Reci mi Dalila zbog čega te je stid - upitalo je Drvo.
Osećam se jako čudno, Molila bih Velikog šefa da me pusti da se prošetam malo napolju, ovde van imaginarijuma. Svi znate i svi vidite - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je kada neko pusti ljuba da pobedi. Hrabar si potez učinila Dalila - reklo je Drvo.
Sećam se i tvog saveta i saveta Darka Tanasijevića kada ste mi rekli da ja moram da bude srećna jer kada sam ja srećna svi su srećni. On je u strahu da smo nekome uništili život. Ja smatram da nije tako, jer je istina jako bolna, nadam se da će ljudi to reć: Po prvi put sam mnogo hrabra u životu, i nadam se da će se to ceniti - rekla je Dalila, a onda komentarisala Cara i njegovo ponašanje:
On želi da ide kući jer smatra da smo povredili nekoga. On je krenuo sebe da udara po glavi, nakon što je Dejan napravio onaj haos. Car je pričao da želi da ide odavde, on gleda kao da smo mi monstrumi. Govorio je da nije okej što sve ide na Dejanova leđa, ali Milan i ja smatramo da greši. Jedina osoba koja je kriva za sve sam ja, ali opet što bih ja bila kriva, ako sam srećna. Što bih ja bila kriva ako je meni lepo. Nadam se da neće biti ovo negativno, iako sam videla Dejana koji je u gipsu, ali biće valjda sve okej - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Zadruga