AKTUELNO

Dali su sve od sebe da mu otvore oči!

Kako ceo region bruji o braku Dalile i Dejana Dragojevića, njihov krah prva je tema na večerašnjem pretresu nedelje. Dejan je u suzama napustio emisiju i otišao u spavaću sobu, a Marko Đedović je želeo da prokomentariše aktuelna dešavanja:

To što on radi je jako sebično, to su neke stvari, koje mi tražimo... Da neko srećan bude pored nas nesrećnih i to nije ljubav. Ja verujem da mu nije lako, kao što verujem da ni u tom odnosu nije bilo lako. Mislim da je još gore što on nije otvoren i neće da priča. Na kraju krajeva, neka je izvređa, bilo bi i njoj lakše. Ja stvarno verujem da bi joj rekao sve i svašta, što bih verovatno i ja u toj situaciji. On ima 26 godina, još 30 puta će proći kroz ovakve stvari - komentarisao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

On gleda sve ovo kao privremenu situaciju, hoće da izađe odavde, pa da gleda sve. Juče je plakao 24 sata, mora neko da ga konačno prodrma i da ne shvata sve kao privremenu situaciju. Ja sam mu govorila da ne može to raditi ni sebi, ni njoj - govorila je Sandra Rešić.
Dalila je meni rekla da svakako ne bi bila sa njim, čak i da nije Cara. Jednostavno se sve ugasilo. Svi smo mi prošli kroz to, misliš da ćeš da crkneš i posle mesec dana te prođe - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveći strah ima od dva pitanja - da li je ona zaljubljena u Filipa Cara i da li ovo znači razvod. Ne mogu da grešim dušu, ispred mene nikada nije rekao nijednu ružnu reč o Dalili, samo je rekao da nije to zaslužio - nastavila je Rešićeva.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga