AKTUELNO

Posle svega što se desilo, odlučio je da otkrije svoju stranu priče pred kamerama emisije ''Ekskluzivno''.

Kao što je počelo tako se i završilo. Kao bomba odjeknula je vest da se Aca Lukas razišao od svoje devojke Branislave Pašajlije iako je pričao da je sa njom spreman da provede ceo život.

Foto: Instagram

On je dao intervju u emisiji ''EkskluzivNO'', ali nije želo da priča o svojoj izabranici već je osvrnuo na svoje aktivnosti na društvenim mrežama.

Pročitajte još:

NI ONA NIJE ODOLELA PLASTIČNOJ HIRURGIJI! Rada Manojlović IH UVEĆALA, razlika će vas ZAPANJITI! (FOTO)

Foto: Printscreen

Naime, on je poslednjih mesec dana putem fotografija i statusa objavljivao otvorena pisma i mnogim ljudima koji su ga povredili uputio uvrede ubog kojih se danas kaje.

- Nisam ni ja imun na sve i svašta. Stojim iza svega što sam rekao, ali nije trebalo ništa da kažem da ne bih stvarao polemike. Ne reklamu, ja njemu ili on meni, nego da ljudi ne bi dolazili u situaciju da polemišu ko je u pravu. Ali, nekada ne možeš da izdržiš i uradiš nešto zbog čega bi se posle kajao. Ja sam tih dana imao nekoliko izleta koji mi se ne dopadaju. Počeo sam da "brkam" po "Instagramu" i "Fejsbuku", a nikada nisam znao da uključim to. Počeo sam da gledam šta pišu neki idioti i da se raspravljam sa njima - iskren je bio Lukas u emisiji "Ekskluzivno".

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Branislava Pašajlija

#EKSKLUZIVno

'