AKTUELNO

Niko nije očekivao da će se ovako nešto dogoditi.

Drugi takmičar u večerašnjoj emisiji bio je Dragan iz Beograda. Nakon što se predstavio, on je zapisao ime devojke koja mu se dopala i ni jedna devojka nije pritisnula crveni taster. Usledio je Draganov profil.

Foto: TvPink Printscreen

- Imam 29 godina i bavim se parketom. Emotivan sam i dosta radim. Pokušavam da stvorim što više za sebe i svoju buduću porodicu. Volim i plavuše i smeđe i crnke. Nikada devojci ne bih oprostio laž i prevaru. Savršena je veza kada se duše spoje - kazao je Dragan.

- Deluje zanimljivo i jako je lepo videti da se neko nečim zapravo bavi - rekla je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni se jako dopalo što si ti vredan dečko i to što misliš na budućnost i porodicu.

- Znaš li šta su priganice? Znaš li od kog testa se prave priganice i kako? Znaš li ko je jeo priganice u Crnoj Gori? Samo onaj ko nije imao para. Kada je ušao, podsetio me na Nikolu Đurička, ali sada kad ga malo pogledam nije uopšte - oštra je bila Ogi.

Foto: TvPink Printscreen

Kao svoj talenat, momak je pokazao kako se postavlja parket, a devojke su počele da pritiskaju crvene tastere. Nakon što je završio svoj rad, na tabli od parketa pisalo je ''Hajmo na limunadu'', a samo sedam devojaka nije pritisnulo crveni taster.

Devojke su se pokajale što su brzopleto pritiskale tastere i što nisu sačekale da vide šta će on napraviti.

Foto: TvPink Printscreen

- Žao mi je što sam pritisnula crveni taster. Moj otac stavlja parket i znam koliko je to težak posao. Nisam znala šta tačno radiš. Ipak, ja stvarno ne volim plave muškarce - rekla je Sanja.

Dragan je odabrao dve devojke - Anu i Ogi. Andrija mu je rekao da jedna od njih dve voli lude žurke do jutra. Takmičar se na kraju odlučio za Ogi iako je bila pomalo gruba prema njemu.

- Zbog priganica - našalio se Dragan kada je izvodio Ogi.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#emisija

'