AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Pričajući o plastičnim operacijama kojima se nedavno podvrgla njegova ćerka Sofija, pevač Željko Šašić namerno ili slučajno obrušio se na Daru Bubamaru. Naime, kada je Sofija Šašić išla na operaciju uvećavanja grudi, Željko je jedino strepeo da ne stavi implante veličine koju ima njegova koleginica Dara.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne daj Bože da bude kao Dara. Vi znate da sam se ja svojevremeno uplašio kada je Dara pokazala svoje grudi, posle sam se nekako navikao i sad mi je sve to super, postane nekako normalno vremenom. Neka stavlja ko šta voli, svi smo kolektivno poludeli - rekao je Sašić, a zatim zaprepastio rečima:

 - Žao mi je Dare. Bila je smerno dete, simpatično, ne znam šta se sad dešava s njom? Pokušava da se utrkuje s klinkama koje su 20 godina mlađe. Žena ima tri glave s onolikim grudima - kaže Šašić i osvrće se na ćerkinu nedavnu operaciju nosa i ističe da nije protivnik plastične hirurgije, ukoliko su zahvati u granicama normale.

- Sofija je imala devijaciju nosa koju je operisala već drugi put, prvi put se valjda nešto iskomplikovalo, ali najbolje bi bilo da pitate nju. Nisam protivnik estetske hirurgije, ali da to bude u granicama, da korekcije budu neke minimalne - završio je folker za pomenuti list.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.