AKTUELNO

Žestoko!

Nedelja noć u Zadruzi je inače rezervisana za Izbacivanje, međutim kako je u toku prošle nedelje Emilija Velimir napustila velelepno imanje, sinoć niko nije napustio Belu kuću. Međutim Veliki šef je zadrugarima pripremio iznenđenje pa je počela specijalna emisija koju je u studiju vodila Dušica Jakovljević, a sa zadrugarima je u Šiša baru razgovrao Darko Tanasijević.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Dušica je u studiju ugostila Minu Vrbaški, bivšu zadrugarku sa kojom je komentarisala zadrugare i njihove odnose u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je komentarisala odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Nakon što je Milica rekla na ulasku da želi da dokaže da nisu sve devojke kao Mina, bivša zadrugarka je prokomentarisala Milicu i njenu vezu sa Mensurom:

Ne pratm 24 sata, ali uz pomoć podrške moje, dobijam klipove gde me ona svakodnedno spominje! Stalno me spominje a ja devojku ne pozjanem. Ne znam šta bih rekla. Rekli su mi da je ušla zauzeta. Nemam ja šta da zamerim njoj, ona ima 17 godina i jasno mi je jer sam ja imala te godine, ali sam se ja drugačije ponašala na početku. Ne znam šta je čeka ako ostane u tom odnosu, ne dogodilo se nikome.Par puta sam rekla kao sebe da gledam, mada on nije mnogo zagrejan za nju. Sećam se kako se ponašao kada ja pogledam u nečije patike, a dozvoljava mnogo toga. Deluje mi da nije iskren, možda je ušao iz nekog inata, kao i ja kada sam ulazila u tu priču. Mislim da će uspeti da ostanu zajedno ali mislim da će biti turbulentnija od naše. Ja nisam lomila i vrištala i drala se na početku. U jednom trenutku je govorio da je mlad i dalje, da je pričao kako će ona da stavi silikone, sve mi to liči da ne vidi budućnost sa njom. Ponekada deluje kao da nema života u njoj, ona je dete, mislim da se pogubila. Koliko god da me spominje u negativno ja nju žalim. Ne smem da osuđujem jer sam i ja imala te godine - navela je Vrbaški

Mina je prokomntarisla i odnos Filipa Cara i bračnog para Dragojević:

Od Cara me ništa ne iznenađuje, a Dejan je prosto neutralan. Normalno da ga žalim kada vidim da plače, naravno da mi nije prijatno. Delovali su kao savršen par, delovalo je da tu nema problema. Mislim da tu ima prezasićenja, bili su stalno zajedno i da je to napravilo razdor. Mislim da je ovo kraj odnosa i da je Filip samo neka pojava koja se našla tu. Mislim da njoj sada treba nešto drugo. Dejanu je to nešto prvo ozbiljno, ne znam da je imao pre nje nešto ozbiljno, mislim da nije. Ljubavi koje se pokrenu u rijalitiju, mislim da mora da kad tad pukne. Mislim da će Dalila i Car biti samo rijaliti priča, nema šanse da mogu da naprave nešto napolju, takvi su karakteri da je nemoguće. Vidim da se već drže za ruke, mislim da joj itekako prija njegova pažnja. Imam neki crv sumnje, da su se Dalila i Dejan imali dogovor pre svega da naprave neku priču, ali da su se zaigrali - govorila je Mina.

Nakon toga Darko Tanasijević je ugostio Dalilu Dragojeivć u šiša baru koja je otkrila koliko joj prija odnos sa Carem i krah braka sa Dejanom:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam ni ja kako sam, Dejan me poljulja emotivno, kada pomene porodicu, ja sam rekla da više neću padati na te priče, ali opet svako bira svoj put i više neintresuje ako je neko razočaran ako sam ja srećan. Sa Filipom ne znam na čemu sam. On zahteva previše, ja isto zahtevam, on se naljutim na mene što sam pričala sa Dejanom i on je otišao da spava, pa me onda pitao šta sam pričala sa njim. Iznutra se ja kidam, jer mi Dejan kaže da sam u kanalu i da ću ići samo dublje. On mene želi da zadrži po bilo koju cenu i da budem tu, on mi kaže da se setim trenutaka kada smo išli tu i tu. Jeste bilo lepo, ali meni je postalo rutina - ispričala je Dalila.
Mene Filip nasmeje često, i njemu bude krivo što se ja tako smejem. Ja mu kažem da mi on pravi problem, ali on to neshvata. Želi da svali osećaj krivice na sebe, sinoć mi je rekao da oseća strah da mi nešto kaže i kaže mi da neće takav osećaj. Ili da budemo isti ili da bude on iznad rekao mi je. Ja neću to da dopustim. Jutros smo se svađali dosta, i onda smo zagrljeni zaspali. Sada smo se opet posvađali jer ne nosimo lisice, a ne možemo da nosimo jer je on stalno u pokrenu. Nama ne trebaju lisice da bi se spojili. Ja ne mogu da zamislim sebe ovde bez njega - rekla je Dalila od njenom odnosu sa Carem.

Mina Vrbaški je komentarisala Dalilin intervju i nije imala lepe reči za zadruagrku:

Ona samo što ne poleti sa ovim obrvama, ovo je bilo jače od mene. Ne znam šta da kažem. Ona sad okrivljuje i druge ljude a ona je ta koja je napravila celu zbrku. Njena je želja da ostane sa Carem do kraja, ne sviđa mi se ovo uopš'te. Mislim da će sve ovo otići u drugom smerru, iskreno kad je vidim gadi mi se. Ništa mi se ne sviđa, baš mi se gadi. Mene je osuđivala, govorila sve i svašta a sad je ona ta koja sve ovo radi i koja ne može da gleda svog muža. Žalim Dejana iskreno sve ostalo... Malo pre su upoređivali moj odnos sa Care i njen, to ne mjože da se poredi. Naravno da je on uvek na početku fin. A Car koji ljubomoriše što razgovara sa svojim mužem, strašno. Ne znam kako to Dejan i toleriše. Čula sam da se oglasila njegova majka i mislim da je najbolje da malo bolje razmisli o svemu, porodica je uvek na prvom mestu. Na kraju će posle svega plakati i doći u njen zagrljaj. Ni jedna nije žena vredna takvog odnosa sa majkom! - govorila je Mina.

Naredni koji je stigao u Šiša bar bio je Filip Car. On je priznao Darku kakve namere ima sa Dalilom:

Foto: TV Pink Printscreen

Postao je jači i intenzivniji, koliko je to dobro ne znam. Ne mogu se puno kontrolisati, zbližavamo se a to nije dobro zbog cele situacije. Treba da ostane neka granica, ovo je možda previše. Ne može ni ona da se kontroliše, baš smo dosta bliži. Neugodno mi je kada vidim Dejana i sve one situacije. Takođe mi smeta i taj odnos sa njim iako nemam prava na to. Imam i osećaj krivice koji me muči, upijam tu lošu energiju kada ga vidim i kada se desi da lomi da baca. Tada ne znam da li da spustim glavu, da li da se smejem, da li da ćutim ili nešto treće, stvarno ne znam šta da radim. U nekim trenucima, razumem i njega i nju a i sebe, u drugom trenutku mi niko od nas nije jasan i nije mi jasno zašto se ovo sve dešava. Cela ta situacija je teška i sve mi je čudno. Za Dejana je teško i kada ona priča sa njim, ispada da ima neku nadu. Čovek kada je u problemu se hvata za svaku slamku, lančana je reakcija jer ako je teško njemu onda je i njoj, a onda to prenese na mene. Ne može ništa da se desi a da ne osete drugo dvoje. Ovo je paranormalno i bolesno. Naš odnos je protkan ludačkom energijom, nisam se nalazi u takvoj situaciji do sada naročito ne pred kamerama. Em mi je zabranjeno em je ozbiljno, sam sebi razbijam glavu. Često se ponašam ko dete, oscilacije non stop, nije normalna situacija. Nije ovo dobro nikako - govorio je Car o svom odnosu sa Dalilom.

Mina je prokomentarisala intervju Filipa Cara koji je malo pre bio kod Darka Tanasijevića u Beloj kući:

Kada već moram da komentarišem, to je tipičan on. Tako je i sa Sandrom Čaprić bilo, pet dana sve super i onda je batalio sve. Mislim da jeste drugačiji, ali je opet tipičan on. Dopada se ona njemu svakako, ali videćemo. Kod njega sve tako na početku bude super, a kasnije sve bude kako bude. Sada mu odgovara jer se oteglo i jer on voli neosvojivo, ima vremena za sve, ovo je tek početak - rekla je Mina.

Dejan Dragojević je imao emotivni slom tokom intervjua sa Darkom. Dejan je sve vreme plakako dok je pričao o Dalili:

Uvek sam želeo da ona drži naše dete u naručju. Mnogo smo se borili za to, bilo je tu dosta planova, kuća, kola, budućnost. Gradili smo sve zajedno iako smo se upoznali na mestu gde se to najviše osporava. Rekao sam joj da je jedina osoba koja se istakla na najbolji način a došla je iz rijalitija i sada to da padne u vodu. Nisu male stvari te koje smo stvorili, zamisli da uđem u kuću i vidim te silne uspomene. Takav nam je život da smo imali mnogo lepih uspomenama i mnogo žalim i žaliću - govorio je Dragojević

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da je raspoloženija od kako se druži sa Carem, vidim sve. Dođe kod mene i onda me vidi namrštenog, ali kakav da budem. Ne znam da li mene iko razume, ne mogu ja, previše se borim sam sa sobom. Volim je najviše na svetu ali je nikad neću uvrediti. Nisam je nikada pitao da li je zaljubljena, ne znam, ne smem, jednom me je napu*ila. Ne znam, možda je i bolje da ne znam, možda bi me i slagala. Ne znam šta smem da kažem, juće sam se pokajao što sam je zvao da priočam, ispada da je hvatam na patetiku. Neka bude ovo kraj, ako mora tako da bude. Voleo bih samo da je svesna da odavde treba izaći, ne treba prelaziti granicu. Ja kad zamislim neku sliku u glavi njih dvoje, ja gorim. Ja sam toliko poverenja u nju imao, ruku sam mogao da dam da neke stvari neće dozvoliti, kad lujem te priče ispadam glup i jadan. Onda odem i plačem i sve se lomi u meni... - govorio je Dejan.

Posle Dejana, Mensur Ajdarpašić je došao na intervju kod Darka:

Darko, ne znam šta bih rekao. Jako interesantna situacija, nekad me nervira što mi ne kaže sve do kraja. Iskreno, koliko god da pričam da me interesuje ili ne, igraće to ulogu u našoj priči. Ne znam šta je u njenoj flavi i šta je problem. Ne znam da i se stvarno ne seća ili nešto neće da kaže. Ne mogu da je ubedim da treba sve da mi kaže kako god da je, bolje je da znam istinu. Ne znam zašto ćuti, da li se plaši nečega. Ja sam siguran da petlja i da nešto mulja ali šta i kako ne znam. Posle svega sam odlučio da joj verujem, pa ćemo videti kako će da bude. Verujem da ništa nije bilo. Ništa ne može da ugrozi našu vezu, to je sigurno. Imam ja neko opravdanje za nju. Nedopustiva je njena sloboda u toj situaciji. Ne znam da li treba okriviti nju koja je to uradila ili možda njenu majku koja nije reagovala.Ne znam koliko je njena majka upućena baš u sve pa i u viber, ali ako jeste, šta ja tu da kažem. To je stariji čovek, on ima četrdesetak godina ona 17, ne znam ja. Ne bih komentarisao njene roditelje, ne želim time da se bavim. Ali svakako izgleda da niko tu nije odgovorno postupio. Stvarno ne želim nikoga da uvredim, ko sam ja da govorim o njenim roditeljima. Ako je to tako, mada ja ne želim da verujem u to, meni to nije pojmljivo da može da se desi ili da je to normalno - odgovorio je Ajdarpašić o odnosu Milice i Tomovića.

Nakon Mesnurovog intervjua kod Darka Tanasijevića, Mina Vrbaški je iznela svoje mišljenje o gorućoj temi koja već danima trese Belu kuću:

Ja sam u jednoj emisiji rekla za to, pretpostavljam da je ona upotljana u to, znala sam i na kraju se ispostavilo tako. Nemoguće je da nije pratila. U jednom trenutku priča da ne zna ko je on, pa ne zna ko sam, ali dug je period. Sve će se otkriti - rekla je Mina.

U Šiša bar kod Darka Tanasijevića ušao je Marko Janjušević Janjuš, on je komentarisao odnos Cara i Dalile, pa otkrio kako se Dejan oseća:

Pre petnaest dana sam rekao Drvetu neke stvari i sve je tako bilo. Naveo sam da Dejan nema šanse da nastavi da se ponaša tako mirno, samo je bilo pitanje kada će da se pojave reakcije. Sve je to došlo dotle da ruši i udara glavom, nadam se da će na tome da se završi. Ako krenu Car i Dalila korak dalje, on neće moći da izdrži. Sve što se dešava mnogo je teško i nema on tu snagu, ne može. On se nikada neće pomiriti sa tim a naročito ne ovde. Da li si video da posle onog udaranja sedi sa njom i plače? On jedino da nije ovde pa da bude okej, ali da ostane ovde i da gleda sve, nema šanse da bude normalan. Brine me sve to. Kada stavim sebe u tu situaciju, ja samo znam da je ne bih mogao da izdržim - govorio je košarkaš.

Sledeća sagovornica Darka Tanasijevića je Sandra Rešić, ona je odmah krenula da komentariše patnju Dejana Dragojevića:

Žao mi je, sinoć je bio presrećan kada je pričao sa njom, a od jutros samo suze i suze. Ja sam danas rekla da je danas prvi dan kada on shvata da je to to, i prvi put je rekao nešto za sebe "kako, nisam to zaslužio". Njega interesuje da ona ne oseti povređenosta sa njegove strane. I ako bi je nazvao nekom reči, on misli da će ona reći to je definitivno kraj. Ali danas je baš plakao i sve počinje nekim rečenicama da je to to i da nema nazad. On misli da će se to popraviti vremenom, ona je rekla da šta god da se desi neće mu se vratiti. Ne mogu da kažem da samo pričao Filipu, rekla je da se neće vratiti kuću u to selo. On shvata da je ostao sam - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si se osećala sinoć kada je Dalila rekla da imaš simpatije prema Dejanu - pitao je Darko.
Ni jedne sekunde nisam imala ni pogrešan pogled, a kamoli bilo šta, ja se saosećam sa njim. Sve sam očekivala, ali to ne. Da se ja svađam i patetišem, ne. Osećam se užasno. Ono što je rekla za Staniju, to je samo iskoristila jer nije imala šta da kaže, Ovo sinoć je bilo baš direktno, izvinila mi se sinoć kod vrata. Muka mi je više da ne pominjen prošlu sezonu, nisam podržavala, a ni osuđivala. Ove godine sam opet u epi centru nečijeg razvoda. Rekla sam da neću više da budem budem toliko u toku.Je li moguće da neko ide u mene, kod mene se vidi kada mi se neko svidi, ja to pokažem, ne znam šta je htela time da uradi. Delić neke krivie da prebaci u mene, ne zato što je ona moj prijatelj, nego ne verujem da mi se ovo dešava. Nikad nisam rekla da sam svetica - ispričala je Sandra kroz suze.

Kod Darka Tanasijevića u Šiša bar bila je i Sandra Čaprić ona je komentarisala zadrugare:

Svaki dan me prozivaju gospođice i gospođe, moralne veličine. Svaki dan nešto pričaju, čak i Irma preteruje i priča svašta. Dalila me je nazvala seljančurom iz Ivanjice, a ja sam ponosna i na Ivanjicu i na svoj naglasak. Ne znam zašto su toliko ljubomorne. možda zbog pobede na Zadrugovoziji, možda jer su me proglasili najlepšom, ne znam. Možda ih boli moj ego. Ja nisam ni sujetna ni ljubomorna, mene ne interesuju šta rade Car i Dalila, zaista. Ovde nema poente raspravljati se ovde, najbolje samo da ćutiš i klimaš glavom. Mislim da nije u redu sve što sam joj rekla sinoć jer to nije moj nivo ali sam pukla i nisam uspela da se iskontrolišem. Dalila nema nikakva prava, jer je uradila ovo što jeste. Ja sam mislila da je njihov brak savršen ali evo šta se desilo. Ona nikada neće naći muškara kao što je Dejan, ja sam se njihovom odnosu divila. Nikakav moral sa njene strane i nema šta da govori. Dejanu je jako teško, ne može više sve to da gleda. Ja sam nju u početku najviše gotivila i čak sam joj se otvarala dok sam bila sa Carem, poveravala i na kraju sam ispala budala. Promenila sam mišljenje posle svega o njoj, jer je prema meni ispala džukela - navela je Čaprićeva.

U toku Igra istine sa Lepim Mićom. Milana Mima Šarac je donela odluku da nikome više ne ćuti na temu da je njena profesija najstariji zanat, te je zapretila svima.

Ja sam jedna porodična osoba, imam svoju porodicu i imam svoj dom, imam gde da odem . Neki pojedinci koji se peru preko mene, možete da pričate šta hoćete. Sledeću put kada budem čula nešto odmah ide tužba - govorila je Mima.
Od samog starta je bila zaljubljena u sve muškarce koji su kročili u ovu kuću, sa svima koji su zauzeti ili u braku - ubacila se Miljana.

U toku rasprave, zadrugarke su se polivaele brašnom.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki šef je zadrugarima poslao nagradu, Stefan Karić je uneo u Belu kuću, a zadrugari su odmah napravili opšti haos zbog hrane i cigareta.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Đedović je bacio cigarete u vis, a zadrugari su se odmah bacili da ih pokupe, Milica Veselinović i Ivan Radosavljević Beli su se bacili na istu stranu, Beli je gurnuo Milicu što je nju zabolelo, te je počela da plače. Mensur Ajdarpašić je burno odreagovao, pa odmah nasrnuo na Belog.

Pratite Zadrugu 5 na TV PINK a sve vesti o najgledanijem rijalitiju čitajte na portalu Pink.rs.

Autor: N.B.

#Zadruga