AKTUELNO

Pevač je krajem januara 2020. godine imao operaciju želuca zbog čega je smršao preko 80 kilograma.

Darko Lazić je, kao što je mnogima poznato, pre izvesnog vremena imao operaciju želuca, te je zbog toga izgubio 88 kilograma. No, kako se sada navodi u domaćim medijima, javio mu se novi problem zbog čega će možda morati na još jednu operaciju.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

Lazić je operaciju želuca imao krajem januara prošle godine, a sada je navodno izbio novi problem.

– Želudac se podvezuje privremeno i klasično podvezivanje i stavljanje balona posle pola godine mora da se vrati u normalu. U protivnom, javiće se posledice, pa tako i jetra može da bude oštećena. Jedan problem privremeno rešavaš, a drugi praviš. Darku su, koliko znam, savetovali da izvadi balon, ali on neće. Ne možeš da ga uhvatiš. Veliki problem nastaje kad taj balon počne da urasta u zid želuca, pa pacijent mora da se operiše, da se otvara i da se sve to vadi – ističe gastroenterolog, profesor doktor Vojislav Perišić.

Foto: TV Pink Printscreen

– Ma, Darko je u svom svetu. Ne možeš da ga uhvatiš ni za glavu ni za rep. I dalje voli da popije s vremena na vreme, jede i masnu, nezdravu hranu, čak i slatkiše tamani. Jedino što je, da kažemo, dobro u celoj priči je što sve to konzumira mnogo manje nego pre, brzo se zasiti, a ne može ni da pije kao pre operacije. Koliko znam, trenutno ne razmišlja ni o kakvoj operaciji, samo uživa sa devojkom Barbarom, i to ga čini srećnim – ispričao je pevačev prijatelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.