AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Bora Santana poznat je javnosti kao bivši zadrugar, a njegovo ime često se spominje i u petoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Između ostalog, Milana Mima Šarac otkrila je detalje veze sa Santanom, što je potvrdio i njegov prijatelj, Bane Čolak.

On se do sada na ovu temu nije oglašavao u medijima, a eksluzivno za Pink.rs otkrio je istinu o odnosu sa Mimom, kao i njegovo mišljenje o pevačicinoj trenutnoj aferi sa oženjenim Nikolom Grujićem Grujom:

Foto: privatna arhiva

Nemam određeno mišljenje, ja sam devojku video par puta, viđali smo se kratko u Budvi, nije to bila neka ozbiljna veza bila, zezanje neko. Ništa mi ovo nije neočekivano, nju i bije takav glas, nije ona nešto elokventna,zanimljiva, ne može drugačije da skrene pažnju na sebe. Jednostavno je morala nekako privući pažnju, a ta afera sa oženjenim čovekom joj je slamka spasa. Evo, sad baš pričam sa drugom iz Šida, nju niko ni ne poznaje, prosto mora nekako da se istakne - rekao je Santana.

O braku Dalile i Dejana Dragojevića bruji javnost, a njihov krah izazvao je i danima izaziva lavinu reakcija. Filip Car u sve je umešao prste, a kako Bora poznaje sve aktere ove priče, interesovao nas je i njegov komentar na tu temu:

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa to nije čudno, Filip je neko kome nije bio problem sa se smuva sa devojkom svog prijatelja, zašto bi mu bio problem da to uradi sa udatom ženom? Kao što je Osman rekao, Dalila je očigledno slaba na zelene oči, kakve imaju i Car i Stefan Karić. Ostavila bi ona Dejana i pre, samo da joj je Karić dao neki znak, sad sam siguran da je bila zaljubljena i u Stefana. Katastrofa, žao mi je Dekija, Dalila je sve to osuđivala, a sada je uradila možda i najgoru stvar od svih - govorio je Bora.

Foto: RED TV

Autor: M. I.

#Bora Santana

#Dalila Dragojević

#Filip Car

#Milana Mima Šarac

#Zadruga