AKTUELNO

Drama!

Filip Car je počeo da drži Dalili Dragojević monolog i očitao joj lekciju o njenom ponašanju. On želi da ona konačno odluči koga želi, njega ili Dejana Dragojevića.

Ti moraš da odlučiš neke stvari. Nikoga ne zaluđuj. Ne znaš šta pričaš, šta radiš. I onda kad ti neko to kaže, ti braniš samu sebe od svojih gluposti. Zamisli kako je meni kad posmatram to sa strane. Ne znam više koji ti je k*rac. Sa tobom ne znam šta nosi jutro, a šta veče. A ti sa mnom znaš, ali nepoverljiva si. Ti stalno jedno, pa drugo, pa treće. Krenula si supu da kuvaš, prešla preko pasulja, na kraju si riblju čorbu. Nemoj da me obmanjuješ. daj da se maknemo i on i ja od tebe. Sredi sebe, dođi kad si slobdona žena. Ti si stavila tačku i onda njemu zameraš nešto... Da li je prebacio ruku sa Sandrom, a ti i ja zagrljeni spavamo... Ne sviđa mi se to... Ti hoćeš da radiš šta hoćeš, a njega da držiš na vatrici. I dalje nisi načisto. Da li me slušaš? Dalila? Dalila? - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Car se iznervirao što ga Dalila ne sluša, pa je odlučio da napusti krevet.

Sad sam ti rekao, neću više ništa da ti pričam... Okreneš mi leđa, plačeš, ja ti pričam, ti me ne slušaš, ja ispadnem budala. Reševajte svoje probleme, samo bez mene - pobesneo je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.