AKTUELNO

Karte na sto!

U toku je emisija Pitanja novinara. Reč je dobio Mateja Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti se čini Tara ovih sedam dana kako je ušla u rijaliti? - pitala je novinarka.
Ja nisam neko ko ume da mrzi. Mnogo lako praštam, ja sam lav u horoskopu, ne umem ni da se ljutim do besvesti. Koliko god da sam bežao o tome da treba da razgovaramo, shvatio sam da je tako najbolje. Tara je neko ko je povodljiv i koga mogu ljudi ovde da šaltaju kako hoće. Ispalo je da ona nije bila voljena žena pored mene, ispao sam ovakav i onakav, ja sam joj objasnio o čemu se radi, mjislim da joj je sada sve jasno. I ja sam bio sluđen u toj sezoni, svašta se dešavalo, ali sada glave mogu da razgovaram sa njom. Slažem se sa njom da ne treba da se krvimo ovde - odgovorio je Mateja.
Najiskrenije, posle svega, kakve su tvoje emocije prema Tari? - pitala je predstavnica sedme sile.
Ne znam šta ih ti rekao, muško ženske emocije ne postoje, što se mene tiče to je završeno. Kada bih ti rekao prijateljske emocije, ne možemo mi da budemo sad neki prijatelji, ne znam... Ja sam na ivici psihe, što se tiče ovog zadatka, jer nemam nikakvu slobodu, mnoge stvari nisu do Tare, ko zna kako to izgleda. Sa bilo kim da sam vezan isto bi bilo, prosto nemam slobodu. Eto idem sa njom svuda, trudim se da ispoštujem, dimim se tamo u izolaciji - nastavio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Čini nam se da si malo smekšao prema njoj? - pitala je novinarka.
Nastupila je korektno i ja ne mogu drugačiji da budem. Ovo je sad totalno neki nov odnos, kao da nismo bili zajedno i ovo je neka druga priča. Možda jesam smeškao jer je dosta normalnija i dosta se promenila - odgovorio je Matijević.
Da li sada ispada da si sa Tarom napravio Anđelu ljubomornom? - nastavila je novinarka.
Ne znam o čemu pričaš, ne mislim da je to tako - odgovorio je Mateja.
Neminovno je da su raskinuli skoro i da nije lako da brzo prođe. Koliko znam da je Mateja bio taj kome se nešto nije poklopilo, jasno mi je da nije lagodno. Meni posle godinu i po dana nekad nije prijatno tako da mi je prirodno da joj je neprijatno i nikada ne bih učinila da joj bude lošije nego što jeste - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, kako se ti osećaš od kad je počeo ovaj zadatak i od kad su njih dvoje vezani? - nastavila je novinarka.
Bilo je očekivano da će ući i stvarno nemam problem sa tim. Nikada nisam imala problema sa bivšim devojkama, niti je gledam kao bivšu devojku. Ona je sa mnom super, tako da nemam nikakav problem, ali svakako nećemo piti kafu svaki dan. Ali da se zateknemo negde zajedno normalno da ćemo porazgovarati. Zaista bilo je toliko očigledno da će njoih dvoje svi spajati, meni je to normalno i bila sam spremna na to. Srećni su fanovi kada ih vide zajedno - govorila je Anđela.
Meni je jako krivo što ova mlada devojka ima toliko mržnje u sebi. Mi u suštini imamo uvid u našu podršku i oni samo žele da se moi ne svađamo. Izvini što sam progovorila, da li želiš da ti poljubim noge? Normalno je da ima netrpeljivost prema meni, ali ja je nemam - nastavila je Tara.
Nemam ja ništa prema tebi, ja sam takva kakva jesam. Ne znam da li će se pomiriti, ono što je rekao malo pre, to je rekao i meni ranije. Ne znam šta će biti, ali ako je po njegoovj priči, neće se desiti pomirenje - navela je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga