AKTUELNO

More suza!

U toku je emisija Pitanja novinara, Dejan Dragojević se nakon izlaganja svoje žene potpuno slomio, lupao glavom u vrata i napustio emisiju. U spavaćoj sobi, prišla mu je Dalila i slomila se zajedno sa njim. Bračni par je isplakao more suza.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro je više, dosta, nema potrebe za ovim - rekla je Dalila
Ne mogu - izustio je Dragojević.
Ne znam šta mije, sve sam sjebala. Sve što se moglo s*ebati. Ne znam više ni ko sam ni šta sam, ni šta pričam - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam više kako da se nosim sa situacijom, izdrži. Ne možeš tako Dejane, ostaviš me, vratiš me, ne znam više kako da se ponašam, ostaviš me, daš mi čokoladicu, ne znam gde sam ne znam šta sam - nastavila je Dalila.
Šta da ti kažem ja. Ne mogu da te ne gledam, ne mogu da iskuliram - rekao je Dejan.
Pogubila sam se u svemu. Nema isplivavanja, mogu samo da tonem što dublje i da vučem sve sa sobom - dodala je.
Moraš imati granice, moraš - nastavio je Dejan.
Nemam sve granice su popustile, dopuštam ono što nikada nisam dopuštala. Uništena sam i ne želim da ti sebe uništavaš. Ja sam sebe već uništila - govorila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu li da te zamolim da ne plačeš više. šta god da bude, ne možeš tako. Ja da se družim, a ti da povređuješ sebe - nastavila je Dalila.
A šta to znači? Kako se to družiš- pitao je Dejan.
Danas me ostavljaš, sutra lomiš, ponižavaš. Ne možeš tako. Ne znam šta će da bude i kako će da bude, ne mogu da znam - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga