AKTUELNO

Ne može da dođe sebi!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a predstavnik portala Pink.rs novinar Darko Tanasijević postavio je sledeće pitanje 

Dobro veče dejane kako si? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Lažem i lagaću i dalje. Lagao sam četiri ipo godine i pet, nemam pojma sve sam je slagao. Danas nisam pio alkohol, pio sam sok od jabuke. Ja kad budem hteo da se napijem, tražiću od Velikog šefa i lepo ću da se našikam ovde. Ne znam odakle bih počeo, čudna je situacija. Ne mogu bez Dragojevića, shvatam kao sudbinu, ništa bez Dragojevića. Pozdrav za moju familiju - rekao je Dejan.
Ponoviću pitanje sa početka, kako si? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako se osećam - rekao je Dejan pa se potom zaleteo ka toaletu i udario u vrata.
Nema potrebe da povređuješ sebe. Loše ti je je l' da? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa jeste - rekao je Dejan.
Ne znam zašto ne bi bio spreman da nastavi, kad je on prvi rekao da sam mu bivša žena. Neću da kažem da on od sebe pravi žrtvu, prvi je skinuo burmu pa je vratio sam na ruku, pa me je polio vodu, pa mi se izvinjavao. Došla je emisija, gde je on ustao i rekao gde on sa mnom nema više ništa gde je rekao da sam mu bivša žena. Neki stavovi koje izbosi ovde ne poklapaju se sa onime što on meni priča. Rekla sam da ću prepustiti sebi da se ponašam onako kako se osećam. Ovako se problemi ne rešavaju. bežanjem od problema, kao ovaj što se nama dešava, neće ništa dobiti. Sandra Rešić mu je savetnik ovde- ubacila se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić