AKTUELNO

Ovo niste znali!

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In", Sanja Marinković, ugostila je i ove subote aktuelne dame iz javnog sveta, među kojima su se našle pevačice Nada Topčagić i Elma Sinanović, voditeljka Dragana Katić, bivša učesnica "Zadruge" Maja Marinković, kao i glumica Iva Štrljić.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom segmentu emisije, Elma Sinanović je govorila o svom ljubavnom životu, pa otkrila kakve udvarače i ponude je imala.

Žene se danas neće udati za nekog ko nema, samo idu u lov na onoga koji ima pare, koji ima dubok džep - kaže Nada.
Evo, ja sam ulovila čoveka koji je bio bogat. Ali, ne sad ulovila, da sam ulovila. Lovio je on mene, on je meni kupovao stanove, kupovao mi je kola, sve mi je nudio, a ja nisam htela... Pa naravno, i ja nisam htela da budem s njim, on je meni sve to nudio, ali nije uspeo da me osvoji - otkrila je Elma.

Foto: TV Pink Printscreen

To je mali grad, tradicionalistički. Nije moglo tek tako. Morao je da me voli, pre svega. Ne možeš da me kupiš, ili da mi kupiš stan, ne možeš to da radiš. Žene greše i to muškarci vide u jednom momentu - kaže pevačica, pa nastavlja:
Mislite da je meni u životu uvek bilo sjajno? Ne! Bilo je i problema, bilo je svega, i svađa, posvađala sam se nekad i sa mužem... To je bilo strašno ponekad. Ali, šta je emocija? To je sociološki fenomen - zaključuje Sinanovićea u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Elma Sinanović