AKTUELNO

Otvorila dušu!

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In", Sanja Marinković, ugostila je i ove subote aktuelne dame iz javnog sveta, među kojima su se našle pevačice Nada Topčagić i Elma Sinanović, voditeljka Dragana Katić, bivša učesnica "Zadruge" Maja Marinković, kao i glumica Iva Štrljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković se dotakla svojih grešaka u ljubavi, ali i svog trenutno emotivnog statusa.

Nemam dečka, trenutno sam slobodna, mislim da mnogo bolje funckionišem kad sam slobodna, jer ja kad uđem u vezu, ja se dam 100 posto - započinje bišva zadrugarka, ali se Sanja Marinkovih odmah ubacila:
Slobodna si u smislu dečko ti je u rijaliti programu - upitala je voditeljka.
Ne, ne. Nemam dečka, ne. Nekako mislim da su moje greške bila baš zbog toga što sam se uvek dala 100 posto i očekivala sam od partnera isto tako. S obzirom da to nisam dobila, nije bila to ta iskrena ljubav sa druge strane, ja sam reagovala kako sam reagovala - priča Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad mnogo bolje i izgledaš i pričaš nego kad si dolazila ovde iz "Zadruge". Šta ti se desilo - pitala je Sanja oduševljeno svoju gošću.
Imala sam zaista velike greške u "Zadruzi", ali sve što sam radila, radila sam iskreno iz srce i na svoju štetu. Sad sigurno ne bih pravila iste greške, ali nikad se ne zna šta čoveka može da snađe u životu - kaže Marinkovićeva.
Kad se osvrneš na "Zadrugu", ko nije bio dostojan tebe?
Janjuš. S njim sam bila najduže i nekako je ta cela priča ostavila veliki pečat, tako da uvek njega stavim na prvo mesto kada su takve stvari u pitanju - zaključuje Maja u emisiji "Magazin In".

Foto: Pink.rs

Autor: P.R.

#Maja Marinković