AKTUELNO

Nesreća se dogodila kada je pevač pokušao da izbegne sudar sa kombijem koji je prešao u njegovu traku.

Pre dve godine Saša Kapor i Nikolina Kovač Kapor imali su saobraćajnu nezgodu. Oni su se u mestu Drinjača kod Zvornika survali u Drinu. Iako su ostavili to iza sebe i nastavili dalje, pravdu na sudu nisu uspeli da dobiju. U kolima u toku nesreće sa njima je bio i njihov sin Nikolaj koji je tada imao tri godine.

Policija je odmah došla i obavila uviđaj. Nikolina i ja smo dali izjave i objasnili kako je došlo do saobraćajne nesreće. Međutim, zakazalo je sudstvo u Bijeljini, tačnije, propust je napravio sudija, kome je zakon dao za pravo da sudi, ali koji je dosudio da nema dovoljno elemenata krivičnog dela - rekao je Kapor.

Foto: Printscreen Instagram

Saobraćajna nesreća dogodila se kada je Saša pokušao da izbegne sudar sa kombijem koji je prešao u njegovu traku i automobilom sleteo u Drinu. Na sreću, ribari koji su se nalazili u blizini pritekli su u pomoć i sve se završilo bez većih posledica.

Pročitajte još: POSLALA VAŽNU PORUKU SVIM MAMAMA: Goca Tržan objavila fotografiju bebe i raznežila sve! (FOTO)

Zahvalni smo bogu što smo živi i zdravi. Nikolina je posle tog perioda imala strah od vožnje, dok sam ja morao nekako da ostanem pribran, ali svaki put kada sam ulazio u automobil suočavao sam se sa ozbiljnim strahovima. To je bilo teško prebroditi. Kad bi mi nekao išao u susret, instinktivno bih se pomerao u desnu stranu, a ta moja reakcija je trajala dugo. Srećom, ostavio sam taj period iza sebe - ispričao je pevač.

Pink.rs

#Nikolina Kovač

#Saobraćajna nesreća

#Saša Kapor

#pevačica

'