AKTUELNO

Turbulentno!

U toku je dugo očekivana emisija Gledanje klipova sa Milanom Miloševićem, zadrugari su gledali video svađe Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Voditelj je dao reč Tari Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam tačno šta je ovo - rekao je Mensur.
Jasno se vidi da Milici smeta njegov autoritet, baš sam pričala sa njom. Danas se kasno probudila i nisu razgovarali pola dana. Ja sam joj rekla da je on muškarac za poželeti u smislu pažnje i davanja sebe nekome, ali on baš želi da dominira u odnosu. Ona je buntovnik i smeta joj takvo ponašanje, dok je on totalno drugačiji nego inače, čak ume i da spusti loptu. Deluje mi i da se više daje nego Milica i da slabo rešavaju svoje probleme. Mislim da ona neće još dugo moći da izdrži. On se dugo nije susreo sa nekim ko mu toliko gura kontru - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta ste vi gledali, niko nije njemu spuštao loptu, a ni Milica. Ja ne vidim autoritet jer on 24 sata juri za njom i govori joj da je voli. On je nju budio da ne bi gubila svoje honorare, a pritom joj je prešao preko svega. To što on tako izgleda rogobatno to je druga stvar. Ne može da bude autoritet ako to radi. Ima preveliku emociju koja ga raznosi, ali nema adekvatne sagovornike. Mislim da nikoga nije pogledao od kad je sa njom i ona nema šta da mu zameri, samo mu devojke nađu žicu da ga je*u kao konja. Pokušao sam Milici da objasnim šta se radi a šta ne. Upoznali smo Mensura tako da je to malo lakša situacija - dodao je Đedović.
Možda se nisam lepo izrazila, njoj ne prija ništa što joj se kaže, ja i dalje imam bunt a ona ima sao 17 godina. U njoj svala reč budi revolt, misli da joj niko ništa ne može - nastavila je Tara.
Nametanje autoriteta je kada se nešto kaže i mora to nešto da se ispoštuje, a ne da se moli sto puta da bi nešto bilo kako treba - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja čujem samo nešto u prolazu. On je emotivan i srčan iako drugačije izgleda. Normalno je što joj ukazuje da neke stvari, on je voli. Ne treba da preteruje, da zamera sitnice, ali krupne stvari naravno. On je stao iza nje kada je najviše trebalo, to je pošteno. Normalno je da momak kaže stvari koje mu smetaju, ali kada volimo tolerišemo. Moj savet je da budete tolerantniji, da ne zamerate sitnice. Prešli ste preko krupnih stvari glupo je da se oko ovoga svađate - govorio je Miki.
On voli tako da pravi neprijatne situacije ispred mnogih - nasmejala se Milica.
Baš sam rekao na*ebeš u svakom slučaju, bio kao Mensur ili liberalan kao Dejan. Žene su đavoli, krvare pola života a ne umiru, a za muškarce su znaju da su go*na - dodao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, zašto mu ne kažeš sve šta isliš odmah, nego čekaš da se nagomila sve u tebi pa se desi ovo što se desilo? - pitao je Milan.
Meni i roditelji zameraju moju tvrdoglavnost, evo ja ne znam kako to da promenim. Smatram da je ovo glupost - rekla je Milica.
Moram da kažem, pokušavam to njeno mangupsko da tolerišem, ali ne kapira da je to džibersko ponašanje jedne mlade devojke. Kada mi kaže to da njoj ni roditelji ne mogu ništa, ja pozelenim! Ovo je rođeno za rijaliti - govorio je Mensur.
Nisam ja to rekla, možda sam se pogrešno izrazila - dodala je Milica.
E ovo ja ne volim! Ne volim ljude koji lažu, koji varaju, koji muljaju, ne volim licemere! Da ja sa 25 godina kažem da meni majka ne sme ništa da kaže, a ona me je odgajila, hranila, izvela na pravi put, ali neću da se petljam u njihov odnos, nisam kompetentan. Ružno je da devojka tako kaže, zamislite kakva se slika šalje. Kako da se ponašam sa devojkom koja je tako mlada a neće da sluša, to moje ponašanje je bol koji pokušavam da kanačišem. Mene to njeno ponašanje uvredi i lepo joj kažem da se ne ponaša prema meni tako. Okej, ja je volim, ispoštovala me je za razne stvari ali kao da je sramota da kaže nešto normalno. Mnogo sitnica postoje koje mene izluđuju. Možda ona mene ne može da voli kao što ja volim nju, nismo svi isti. Ja tražim dosta pažnje - govorio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam puno Crnogoraca koji vole da kontrolišu devojke, na početku jeste tako ispadalo. Ovo što smo videli je gotovo svakodnevna svađa gde se ona žali kako hoće da je kontroliše. Ti nju mnogo više voliš nego ona tebe, svaku situaciju će da prevrne kako njoj odgovara. Po mnogim postupcima se vidi da ti nju voliš mnogo jače - dodala je Mia.
On je posesivan, jer možda nema samopouzdanja i kompleksa koje ima. On možda želi da ima autoritet, ali ne može je kontrolisati. Što se tiče Tomovića, on da je napolju on bi je momentalno šutnuo, ali ne sme ovde jer svi gledaju, želi da ga vole babe i neke tete koje gledaju. Poenta je da sve one kažu "jao, kakav je ovo dečko, kako divan zet, čovek, momak". Došao je ovde sa ciljem da osvoji, da pobedi, hteo je da uhvati neko nevinašce, da je kontroliše ali se za*ebao, jer nije računao na to da će mala da mu se trza i da je divlja. Malo mu je to poremetilo planove. Uvek prolazi požrtvovana osoba, koja trpi, koja ima kodsekse, neće sigurno da prođe neko ko bri pet devojaka ovde kao ja, ali mene boli uvo. Za trudnoću, isto glupo, on je presrećan što nije trudna, ko će u 25 godina da bude srećan što će imati dete sa nekom klinkom koju zna mesec dana. Milica je njemu draga, nije sporno, zavoleo bi kamen da spavam sa njim, ali sve je ovo igra. Možda će i uspeti u nameri ako neko ne otkrije sve ovo! - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je on stvarno ovakav i napolju? - pitao je voditelj Stefana.
Ja ga znam kada je zaljubljen da je ovakav. Ja ga znam iz veze sa Minom. Rekao sam mu da je ovo najbolji zadatak koji je mogao da mu se desi. Mlada je, traži se, gleda na koju će stranu da ide, sve je ovo normalno. Neće mu biti lako - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga