AKTUELNO

Odala tajne!

Drvo mudrosti je pozvalo Miljanu Kulić da je pita kako se oseća od kada se ponovo vratila u Zadrugu:

Jutros sam se jako nervozna probudila, rekla sam da ću kada bude prvo zvono reći svima, da ću da pevam kada se ugasi svetlo i dve noći ću da pevam "tvoju sliku čuvam pored ikone", a Taru ću da zamolim da lupa u šerpu. Čim su videli slabu tačku u drugoj sezoni, počeli su da prave probleme, znaš kako kažu "Ne bacaj bisere pred svinje" - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti je u vezi sa Zolom - pitalo je Drvo mudrosti.

Dobra je, rekao je da će se truditi da se ne svađamo, ja ga volim zbog njega sam i izašla. Ali me iznervira kada čujem nešto, samo želim istinu, nema veze što se dopisivao sa devojkama. Ja ga pitam da li je bio sa nekom devojkom od kada smo ušli u vezu, on kaže, pa nisam, pa jesam šta i da jesam, hoćemo da raskinemo. On je ponizio mene time, a onda je rekao polizaću p svakoj k. Volela bih da ovu zadrugu obeležim svadbom sa njim. Nervira me što moram da mu kažem da skuva kafu, uradi ovo, uradi ono i tako, ali nadam se da će da me ispoštuje. Ja ne mogu sve na svojim leđima. Volim ga najviše na svetu, nije iskvaren, ima dobru dušu. Život je shvatao ne ozbiljnim, živeo za noć, zamenio noć za dan ali nadam se da će to da se promeni vremenom. Meni je Željko na prvom mestu. Bilo mi je puno srce kada sam čula da se čuo sa njom. Ja ću se potruditi da nemamo sek*ualne odnose. Sada su zdravi, hvala Svetom Vasiliju. Možda nekad bude diskretno, ali onako više ne. Mene ljubav pokreće, 19.10. je tri godine kako smo zajedno. On može da se osloni na mene u svako doba dana i noći. Izvini drvence što sam zapalila rajski vrt, sve sam radila za ljubav - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava još u Zadruzi - pitalo je Drvo mudrosti.

Blud i razvrat, Dalila skinula burmu, ona je bila i muško i žensko u tom odnosu, ponizila je Dejana na televiziji, a on ostavio svoju porodicu zbog nje. Ona nije njemu zabranila da ide kod majke, ali on nije išao. Ta veza je osnovana na raznim temeljima, iz inata su ušli u vezu. Kada smo imali onaj zadatak da podigne nekoga na ramena, on je iz inata popeo Staniju. I tako iz inata je sve radio, a onda je ona skinula prsten. Ona je jako loš čovek, kamenjarka . I Dejan je postao pored nje takav. Ova Dalila je ona što je bila pre odnosa sa Dejanom. Dešava se i to da su se pomirili Marko i Marijana. Ona nije loš čovek ali je retko glupa devojka. Imala je odnose ovde sa svima, a sada neće sa njim, sve je to foliraža. Juče se sa Janjušem ljubi i grli, a on svima priča istu priču. Ne znam šta bih ti više rekla. Zanima me samo Dalila i Car i to je to - rekla je Mijana, pa dodala:
Da li mogu da ti otkrijem jednu tajnu da mi pustiš Zolim spot? Evo jedna tajna, Anđela kada se pojavila na Zadrugoviziji Karić onako dobro omerio i pogledao onako baš, ja sedela tu, on se okrenuo i gledao je. Druga tajna je da mi nedostaje Kristijan Golubović, kada odem u pab i vidim da ga nema. Treća tajna je za mene vezana, kasni mi 28 dana, nadam se da nisam u drugom stanju - ispričala je Miljana.
Želim spot Zoline pesme "Napucaj se" - rekla je Miljana ushićeno.

Detaljnije pogledajte u video-proilogu:

Autor: N.V.

#Miljana Kulić