AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Večeras u Šiša baru, voditelj Milan Milošević, ugostiće zadrugare koji će otvarati dušu o svim dešavanjima u Zadruzi i o svojim osećanjima. Sledeći zadrugar koji je imao priliku da priča o svemu aktuelnom bila je Irma Sejranić, koja se ovog puta dotakla njenog odnosa sa Tarom Simov:

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo konflikt je počeo od momenta kad sam rekla da sam to izjavila. Ona misli da je zaboravila Ša, ali nije. Meni je Mateja simpatičan momak, fin je i kulturan. Želim da napravim taj neki prijateljski odnos - rekla je Irma.
Ti si na žurci bomba, stvarno se trudiš. On ti je prišao na žurci - rekao je Milan.
Prišao mi je Mateja na žurci i rekao mi je da me gotivi. Postidela sam se u tom momentu. Prišao mi je sa leđa - rekla je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je reč o sukobu sa Mc Aleks i Jovanom Tomić Matorom imala je da doda:

Matora ne posustaje od vašeg sukoba, od kad si osula drvlje i kamenje po Mc Aleks - rekao je Milan.
Meni je Matora jako draga, bez obzira na sve, ona tu ne posustaje. Ja sam sa Aleks bila super i sa moje strane nisam osetila da ćemo se nahuškati. Počeo je konflikt kad su me izbacile iz kreveta, pa me je Mc Aleks napala. Nije tvoj roditelj kao moj tata, tako sam joj rekla. Ona to ne može da shvati. Mc Aleks je vrlo proračunata osoba, odmah se ispravi i uživa u kadru. Znaš zašto to radi? Zato što mora da se manipuliše - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče odnosa sa Milicom Veselinović, rekla je:

Ona mi je sočna, zato što je prefrigana. Izgleda da majka sve to podržava, da bi se što bolje udala i plasirala. Da bi podržavao to kod svog deteta, moraš imati tu karakteristiku. Ovo njemu odgovara, neće da napravi skandal, a da je Mina razbio bi celu kuću. Ja sam sve rekla od starta, zato i ne komentarišem, a oni se svi samo nadograđuju na mene.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić