AKTUELNO

Sve je iznela!

U toku je ''Vanredno izbacivanje'', a večeras će u Šiša baru, voditelj Milan Milošević, ugostiti zadrugare koji će u svojim intervjuima ogoliti dušu pred milionskim auditorijumom i prokomentarisati aktuelna dešavanja u Zadruzi. Tom prilikom, sledeći zadrugar koji je imao priliku da priča o svemu što se dešavalo bila je Irma Sejranić:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam Milane, oni krenu čoporativno na mene, ali ja sam svima rekla sve što mislim - rekla je Irma.
Svi mi govore, pitaj Irmu ona zna sve. Kakvo je tvoje viđenje i šta ti misliš zašto je ona to trpela do sada? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kapiram da je ona ušla u tu mentalnu ulogu te supruge. Njoj je okolina ukalupila i ubedila je u stereotipe. Dalila je od svega toga probudila u sebi očajnost i neku tugu, nije to zlo, nego taj odbrambeni sistem koji je zatvorio i napravio obruč oko nje. Znam ja da nije prema meni fer ispala, ali je ona tada smatrala da je to ispravno. Ako nju čini srećnom to, podržavam je da se razvede. Mislim da ne treba biti u odnosu takvom gde te svi pljuju, ojade te, pričaju da je zla, da je ovakva i onakva. Ko zna što im se to nije desilo. Ona i Car jesu kompitabilni. Ona bi se tu osetila ženstvenije, ona je u braku tom bila dominantnija. Njoj je tada to odgovaralo. Prolepšala se, baš je i smršala, gledala sam. Mislim da, Bože me oprosti, rekla sam pre ulaska da ode ovde njihov brak - rekla je Irma.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić

#Irma Sejranić