AKTUELNO

Niko se ovome nije nadao!

Večeras u Šiša baru, voditelj Milan Milošević, ugostiće zadrugare koji će otvarati dušu o svim dešavanjima u Zadruzi i o svojim osećanjima. Sledeći zadrugar koji je imao priliku da priča o svemu aktuelnom bila je Miljana Kulić. Što se tiče odnosa Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, Miljana je imala da doda:

Baš sam to komentarisala sa Markom Osmakčićem, pošto sam htela da iskuliram nešto što se dešava sa Zolom. On je u vezi sa maloletnicom, koja ima 17 godina. On je meni mnogo drag. On bi ostavio Milicu posle te trudnoće, mislim da taj odnos više nije isti kao ranije. On je i sa Minom hteo dete, ali je i presrećan što ona nije trudna. Ona je toliko namazana, pa izaziva ljubomoru. Mensur sada ne može da je ostavi, jer zna da nije cveće. Zamisli da je ona poslala Vladimiru u audio poruci da voli da je udaraju po gu*i. Ona voli da se druži sa muškarcima, pa stalno gleda gde je on, da ne pokaže svoje pravo lice - rekla je Miljana, pa je na pitanje kako joj se čini Stefan Karić, imala je da doda:

Foto: TV Pink Printscreen

Pričala sam da bih volela da mi sin bude fin i kulturan kao Stefan Karić. Smatram da je on Mićin pulen. On sluša šta mu Mića priča i ponavlja, priglup je. Više mi se ističe u ljubavnim odnosima, ovako ne - nastavila je ona.
Njegov taj odnos sa Marijanom je fejk, nikakav. Pogubio se od kako je izašla Stanija - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je reč o odnosu sa Zolom, imala je da doda:

Ja samo želim sitinu da čujem. Nikad nije došlo do sukoba zbog nečeg drugog osim zbog laži. Ja sam samo želela da čujem istinu, krivo mi je što moram da saznajem za Anakondu u rijalitiju. Kriv je on. Pa ja se neću sada posvađati sa njih dve zbog toga, nego sa njim, on je kriv - rekla je Miljana.
On je meni rekao da je sve radio u inat meni, zato što sam se ja ljubila sa Danijelom. Ne mogu Milane. On meni sada uliva nepoverenja zbog nekih njegovih dela. Do pomirenja je dolazilo kad mu je potreban novac ili kad ulazi u rijaliti - dodala je ona, pa je ukratko objasnila dešavanje sa Zolom vezano za njegovo zezanje na Miljanin račun.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić