AKTUELNO

Zanima ga Maja!?

U toku je ''Vanredno izbacivanje'', a večeras je u Šiša baru, voditelj Milan Milošević, ugostiti zadrugare koji će u svojim intervjuima ogoliti dušu pred milionskim auditorijumom i prokomentarisati aktuelna dešavanja u Zadruzi. Tom prilikom, sledeći zadrugar koji je imao priliku da priča o svemu što se dešavalo bila je Miljana Kulić:

Što se tiče odnosa Dalile i Cara, bio si novinar i dolazio si da postavljaš pitanja vezana za njihov odnos. Znaš kakva je Dalila, ja je zovem Dudlila, ona je pila alkohol, skidala je bretele, brus i ostalo. Ovo je upravo Dalila, ne ono sa Dejanom. Oni imaju neki problem već duže vreme u braku, trebalo je da se reši napolju. Bilo je benigno, sad je postalo maligno. ''ženski petko, careva devojka''. Smatram da je ona kriva, i pobegli su zato što su joj se javile emocije prema Stefanu. Godinu dana su predstavili idilu, a bog zna šta je iza toga. On zna itekako da podbode sa strane. Mislim da je veliki manipulator, a da nije uopšte toliko naivan koliko se predstavlja, s obzirom na to da je pisao Tijani Ajfon pa izbrisao - rekla je Miljana

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi jasno što nisu prekinuli i napolju, pa šta treba svi da ulazimo vode da se razvodimo. Njih dvoje su zajedno zli. Ne verujem ja u to poverenje sa Aleksandrom Subotić, sve su to uradili iz inata Davidu uradili. Smatram da imaju jako loše mišljenje o Aleksandri. Ja sam se istresirala zbog te situacije, pa sam ja sebi rekla da neću da se nerviram zbog nekoga ko me je šutirao ispred apartmana. Tresla sam se i tražila sam njih po imanju. Njoj je teško da se suoči sa svim, ali mi opet nije jasno zbog čega su oni radili na detetu ako je to ovako. Sve su radili u inat Mungosu, Biljani, Davidu...Ovo je čist inat suprotnoj strani. Ne mogu da zamislim da neko može svojoj porodici da okrene leđa - rekla je Kulićeva.
Ti si dobar primer...Ti već tri godine održavaš kontakt tvoje porodice sa Zolom - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad joj kažem da idem sa Zolom, ona napravi haos taj dan, ali kad sednemo da pričamo, ona meni dozvoli. Eto, vidiš ima on tu moć manipulacije. Prvo je bio ravna linija, pa je bio savetnik Dalilin, pa skidanje burme. Iz inata je sve. Kada je rekao da se neće vratiti u Veternik, to je bila ucena da se neće vratiti tamo gde su kuću sagradili. Hipotetički ti garantujem da kad bi mu ušli majka i brat ovde, krivio bi ih tek tada - rekla je Kulićeva.

Kada je reč o Filipu Caru, Miljana je imala da doda:

Car ovde ispada najgori, a ustvari je ustao i rekao da je zaljubljen u udatu ženu, sve je bilo od tada na njoj. Prvo je krenula sa prebacivanjem, pa zatim se nastavilo na skidanje burme. On je sve to radio iz revolta, od Stanije, do nudli pa sve do tajne večere. Šta će dalje da se dešava, ne zna se. Nije me iznenadila što je pričala o sek*u, jer se i ja nekada zaletim i zaboravim da sam na televiziji. On joj je izljubomorisao odmah. Na njoj je bilo šta će da bude. Po meni je poštenije da skine burmu, nego da šeta sa njom. Mislim da nas stiže smak sveta kako smo počeli. Našla sam papirić koji je Filip napisao Zoli: ''Da li Maja čeka mene ili da li je imala nekog muškarca, daj mi neki znak''. Ja sam to našla kad sam sređivala krevet. On to radi iz straha, al ne samo da se plaši Maje, nego ne zna šta hoće. Ne možeš na Cara da se osloniš. Jeste on simpatičan i možeš da se nasmeješ kad god, ali opet ne bih mogla da se oslonim - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić