AKTUELNO

Priznao da mu nije prijalo!

Glumac Slavko Štimac je ostao upamćen po ulozi Petra u "Varljivom letu '68", a scena koja je obeležila film teško mu je pala.

Kada pomislimo na Slavka Štimca, prvo nam kroz glavu prolazi scena iz filma "Varljivo leto '68", u kojoj mu Danilo Bata Stojković govori: "Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi", u kojoj je popularni glumac bio u provokativnoj pozi sa koleginicom Draganom Varagić, koja je glumila Jagodinku Simonović.

Foto: Printscreen

Štimac se takođe odlično seća tog čuvenog momenta, ali kaže da mu snimanje ljubavnih scena poput te nimalo ne prija. Glumac se sada osvrnuo i na trenutne angažmane, kao i na odnose sa mlađim kolegama.

Sve te ljubavne scene mi uopšte ne prijaju, ne volim da ih snimam i to nema nikakve veze od izbora partnerki u filmu ili seriji u kojima glumim. Jednostavno, kada nema neke hemije, nema potrebe za takvim scenama.
Konkretno, ta scena sa Jagodinkom ispala je onako kako sam i očekivao. To je očigledno ono što sve najviše i zanima. Mene lično je bilo sramota da sebe kasnije gledam u toj sceni, ali to je gluma, na to se naviknete kroz vreme – rekao je Štimac kroz smeh.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Autor: P.R.

#Slavko Štimac