AKTUELNO

Bez ustručavanja progovorio o temi koja toliko intrigira javnost.

U emisiji ''Pitam za druga'' na RED TV-u, večerašnji domaćini Stefan Kandić Kendi i Stefan Milošević Panda, ugostili su Davora Lazića. 

Foto: TV Pink Printscreen

Davor je nakon što su se slegli utisci, prokomentarisao aktuelna dešavanja. Nezaobilazna tema su bračni par Dragojević i odnos Dalile i Filipa Cara.

Meni je žao njih dvoje. Žao mi je njihovog odnosa, ja sam osetio da je to prava ljubav. Pretpostavljam da je zatvoren prostor učinio svoje. Dalila je otvorenija dosta, a Deki ne pušta nikoga blizu sebe. Možda Dalila nije trebala da dopusti da joj se toiliko pribliši Car, po meni je on u potpunosti kriv jer zna da je ona udata žena. Dalila ga je pustila prijateljski da joj priđe ali je on prešao sve granice, smatram i da koristi tu njenu slabost. Suludo je da recimo Dejan zabrani svojoj ženi da priča sa njim ili da ga gleda a oni zajedno u izolaciji - govorio je Davor.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon priloga o reakcijama Dejana Dragojevića, Davor je prokomentarisao svog bivšeg cimera:

Očekivalo se da će on tako da reaguje, on je od krvi i mesa i čekalo se kada če da eksplodira. Čak je ovo i pristojno, bolje tako nego da nasrne recino na Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga