AKTUELNO

Nije je štedela!

Atraktivna rijaliti zvezda, Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, u javnosti se istakla kao devojka bez dlake na jeziku i čvrstih stavova kojih se drži uprkos osudi okoline.

Tijana se nedavno našla u centru skandala ''Zadruge 5'', kada je Dalila Dragojević istakla da je njen, i dalje aktuelni suprug Dejan Dragojević, imao nešto sa Tijanom, ali je obrisao prepiske, te ih ona nije videla, ali mu je preko toga ipak prešla.

Foto: Instagram.com/ticamaksimovic

Ali tu nije kraj... Tijanina drugarica, zadrugarka Jovana Tomić Matora, nedavno je u najgledanijem rijalitiju otkrila da je imla intimnu akciju sa Ajfonkom, povodom čega se Tijana oglasila za Pink.rs i otkrila šta se krije iza svega:

Što se tiče Matore, samo ću reći mladost-ludost! Nas dve smo ostale mnogo dobre posle svega. Glupo je da se ja sad pravim pametna i luda, kao ne znam o čemu priča. To su godine iza nas i neke lude avantre - rekla je Tijana iskreno.

Foto: Instagram.com/ticamaksimovic

Što se tiče Mujićeve, ufff... Sad sam ja kriva? Pa nisam je ja bacila na k***c Caru, nego ona sama sebe. Ja sa Dejnom nisam imala ništa i ne migu biti kriva za njihov brak - zaključila je Tijana Ajfon za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.