AKTUELNO

Nesvakidašnja promocija albuma najbolje crossover pijaniskinje Andrijane Dimitrijevske Rokvić nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Uz koncert uživo, svečana promocija novog studijskog albuma "CHASING DREAMS" i sedam nesvakidašnjih video zapisa naše eminentne i istaknute crossover pijaniskinje Andrijane Rokvić održala se u Beogradu. 

Foto: Promo

Na samoj promociji albuma kupovinom Andrijaninog kompakt diska pomagalo se deci! Deo prihoda ide Humanitarnoj fondaciji "Budi human Aleksandar Šapić", a za one sa velikim humanim srcem bili su obezbeđeni pokloni iznenađenja, majice sa njenim logom i kodom za slušanje i gledanje spotova, knjige...

Foto: Promo

Andrijana D. Rokvić je prva i jedina klasična crossover umetnica u Švedskoj gde sada živi I radi, koncertna pijanistkinja koja uspeva da klasičnu muziku pretvori iz one dosadne i uspavljujuće, po rečima mlađih generacija, u slušljivu, interesantnu i primamljivu.

Foto: Promo

Samu promociju podržala je Didi Rokvić njena prezimenjakinja koja priznaje da voli da sluša ovu vrstu muzike i da je to opuša, pevačica Aleksandra Dabić koja otkriva da je oduševljena i da je poželela da je sama promocija duže trajala. Tv lice Nemanja Velikić bio je zadužen za dobru atmosferu i da program prođe u najboljem mogućem smislu. 

Foto: Promo

Andrijana sprema Novogodišnju kompoziciju koju će publici predstaviti pred Novu godinu, do tada uživajte premijerno u njenom filmskom spotu za kompoziciju "Moment Musicaux". 

Autor: M.M.