AKTUELNO

Muzička zvezda Maja Berović pre nekoliko dana obelodanila je da će početkom naredne godine postati majka!

Maja i njen dugogodišnji emotivni partner Alen postaće roditelji dečaka u februaru, a pevačica je lepe vesti krila sve dok joj trudnički stomak nije porastao toliko da je postalo očigledno da je beba na putu.

Izgleda da će biti nešto više beba sledeće godine nego večeras, jer Mama Bebović coming soon. Neizmerno sam srećna i blagoslovena što ću na svet doneti jedan novi život! Hvala svim prijateljima i saradnicima koji su me prethodnih meseci u svim fazama čuvali i pazili, sa sve ciljem da celokupnu sezonu iznesem maksimalno profesionalno kao što ste i navikli od mene. I sada, nakon fenomenalnih meseci provedenih sa vama u ovom suludom vremenu koje nas okružuje, moj slatki odmor konačno može da počne - napisala je Maja na Instagramu.

Inače, ona je poslednji nastup u Beogradu, uoči odlaska na trudnički odmor, održala na jednom splavu, kada ju je u blagoslovenom stanju snimila ekipa "Paparaco lova". Pevačica, koja se na sceni uvek pojavljuje u provokativnim scenskim kostitima, te večeri se pojavila u znatno drugačijem, svedenijem i komfornijem izdanju, u kojem je pokušala da sakrije svoj trudnički stomak.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte snimak:

Autor: D.T.

#Maja Berović