AKTUELNO

Nataša Pavlović, bivša supruga glumca Marka Živića, stigla je na Novo groblje u Beogradu kako bi ga ispratila na večni počinak.

Živićeva bivša supruga pojavila se vidno skrhana - bledog lica, otečena od plakanja, a suze je sve vreme krila velikim sunčanim naočarima. Dok je koračala ka crkvi, gde se održava opelo, drugarica ju je sve vreme držala za ruku, dok je Nataša sa sobom nosila sveću i belu ružu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nataša i Marko, koji je u 49. godini preminuo usled korona virusa, bili su u braku četiri godine, a nakon razvoda ostali su u odličnim odnosima. Njoj je njegova iznenadna smrt teško pala.

tela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umetnosti. Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj ustanovi kulture, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu. Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova - napisala je ona u objavi na Instagramu, sačinjenu od njihovih starih foto-uspomena.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs

#Marko Živić

#Nataša Pavlović