AKTUELNO

Ovo zaista niko nije očekivao!

Voditelj Milan Milošević je sinoć ušao u Belu kuću zbog emisija "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Na samom startu emisije odigrala se drama porodice Dragojević, gde su i Dalila i Dejan stavili tačku na njihov odnos.

Ovonedeljni vođa Sandi Kojić je izabrao svoje potrčke. On je pomalo iznenadio sve kada je podigao određene zadrugare:

Mensur i Irma, Tara, Mateja, Dejan, Dalila, Sandra Čaprić i Car - rekao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Spustiću Taru i Mateju, neka uživaju još malo. Spuštam Mensura i Irmu. Hoću da idu dalje, hoću da vidim do kraja - rekao je on, pa proglasio Dalilu i Cara za potrčke.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je prokometarisao kako treba da mu bude pusto u životu kako što mu je u krevetu. Dalila je bila iznenađena, dok je Car bio oduševljen. Nakon toga Sandi je otkrio da mu je omiljena osoba Nikola Grujić Gruja koji je bio veoma iznenađen.

Nakon toga usledilo je iznenađenje za Mensura Ajdarpašića i Milicu Veselinović. Milan je sa njima otišao u hotel gde je odrađen test za trudnoću.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Milica radila test, Milan Milošević porazgovarao je sa Mensurom o Mini Vrbaški:

Ne bih mnogo komentarisao taj odnos. To jeste bila ljubav, ali sa njom nisam želeo dete. Ovde sam sada da pričam o drugim stvarima. Milane, ja ne znam kakve su reakcije svih ljudi, pre svega moga brata, svih prijatelja i drugova. Sigurno bi me podržali, ali verujem da ima i ljudi koji misle da ovo nije ispravno, ali se prosto dešava - govorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Test je pokazao da Milica jeste u drugom stanju, a Milan je oboma čestitao, iako su oboje bili u šoku, a onda su pročitali ponovo uputstva i videli da ipak nije u drugom stanju i da test pokazuje jednu crtu.

Mensur je nakon toga u Beloj kući komentarisao odnos njega i Milice:

Naša ljubav bi bila temaljnija i stabilnija. Kada uđem u vezu, jako se vežem, takav sam. Ona je devojka koja u odnosu na prethodne ima sve predispozicije da nastavi život posle rijalitija. Ja pružam sve što osećam, da li je to potrebno ili ne, ja to ne znam ali ja to dalje. Ne znam šta je u ženskoj glavi. Da li se ona oseća sada i tako radi neke stvari, još nije dobila pms. Ja sam stvarno čist u ovom odnosu. Račun da je mlada i da sam pametniji, iskusniji i zašto ne bih ja smirio takvu situaciju, ako pojačamo svađu ne dobijamo ništa, a ako spustimo loptu onda mođemo da rešimo problem. Ja ne krijem da sam ljubomoran, takav sam i ja to svakome kažem dok ona te stvai krije i radije će da ćuti nego da kaže javno. Bolje da se reši nego da se radi javno - rekao je Mensur.

Voditelj Milan Milošević postavljao im je pitanja o njihovom odnosu, a zadrugari su jedva dočekali da prokomentarišu.

Malo pre si rekla ko ti se sviđao, a onda se nameće što si se ljubila sa nekim ko ti se nije sviđao, to je bilo dan nakon svega toga - rekao je Đedović.
Nisam ga gledala tim očima - dodala je Milica.
Ne želim da se stavljam u isti koš. Ne buni mi šta meni izigrava i ne dozvoljava. Ovaj dečko i ja smo dva različita sveta. On je govorio ovde, a posle demantovao. Rekao sam da pusti Mihića što se svađa sa mnom, nemoj da brineš o meni, jer znam zašto sam to uradio. Rekla sam da skoči na to balavo, zbog neistine koje iznosi, jer kalja ugled i obraz. On je nju ukaljao kao devojku, a nije skočila, te stvari su mi nejasne. Ja kao neko ko voli nju, ne mogu da objasnim koliko to ne mogu da oprostim. U smisli što neću dozvoliti, jako mi je ružno. Ne mogu ja da reagujem burnije i da meni to više smeta, nego njoj. Meni se motaju razne stvari kroz glavu. Ne može da reaguje u situaciji gde je bezazleno, mene niko ne može da ugrozi - pričao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Znate li zašto Milica njima ne odgovara? Onakva kakva je bila? Ne odgovara im da im pričaju tužne priče i da je hvataju na te fore. Sede kao prisjaci i kupuju njeno prisustvo i pažnju, ne mogu da je dobijaju kao što si ranije. Ona je jako dobra osoba i ima jako dobru dušu. Oni bi da mogu da rade sa njom, komentarišem za ljude kojima nije jasno. Njama je top i nama je lepo. Ja nisam neko, već dve godine se govori da li sam ja voljen ili nisam. Morate da shvatite da nisam neko koga je moguće voleti, ja sam neko ko je vredan. Ljude buni količina ljubavi koju ja pružam, to što ja pružam je abnormalno. Ja sam Mensur koji je začudio javnost tim svojim. Milica će biti voljena i poštovana od sad, pa do kraja života. Ona pruža meni ljubav i meni je dovoljno to što ona pruža, voleo bih više. Ja nisam ovde dečko koji je ukanalio, ja sam nju uzdigao. Ne želim da kažem da je ona nižeg ranga, želim da je uzdignem da bude jedva poštovana devojka, a znam da jeste i da ima to, samo je mlada i navina. Ja ne znam da li ste čuli da osoba kad se zaljubi se promeni? Ja sam potpuno drugi Mensur kad nisam zaljubljen, zabvan, skkanje. Kad sam zaljubljen ja sam povučeniji. Verujem da me voli, ja sam neko ko bolesno voli - pričao je Ajdarpašić o odnosu njegove devojke i ostali zadrugarki.

Nakon toga Lazar Ćolić Zola je otkrio da se Milica dopisivala sa Vladimrom Tomovićem, što su svi zelieli da komentarišu, a Mensura je zanimalo zašto se njih dvoje nisu videli. Milica je objasnila da ga je izbegavala više puta, ali se njenom sadašnjem dečku nije ni svideo to što ga nije odbila, pa je čak i zapklako.

Međutim iako su imali sukob oko Vladimira Tomovića i cele priče, Milica i Mensur su ipak završili ispod jorgana i nastavili da prave bebu.

Marijana Zonjić i Marko Osmačić raskinuli su tokom jučerašnjeg današnjeg dana, a razlog je bio Marko Janjušević Janjuš. Ova aktuelna trojka bila je naredna tema u emisiji "Pretres nedelje":

Ona je kao montažna kuća, nema čvrstog temelja, sve je to dobro, ali se ona prepire sa Janjušem, ne znam ni šta ona oseća prema njemu, ja ne želim da glumim dobermana i ispalo je da sam ja žalio samog sebe - govorio je Marko.

Marijana je potom otkrila šta njoj smeta, pa prokomentarisala da su Janjuš i Marko isti.

Naredna tema bila je odnos nove ukućanke Tare Simov i Mateje Matijevića.

Prvo kad je ušla, pričao sam na pitanjima novinara, osetio sam neki bes. Vidim sa njene strane, odmeravao sam, da nema zle krvi. Mislio sam da možda laže. Imamo korektnu distancu. Jeste mi čudno. Mi smo se videli na žurki posle "Zadruge 4" - govorio je Matijević.
Mi smo sedeli kad je Tara ušla...On je meni rekao da je znao da će doći do toga i da je razmišljao kako će da se postavi. Nismo ništa previše pričali. Rekao je da je maksimalno korektna. Dođe Tara malo nekad. Danas mi je rekao da je maksimalno koreketna prema njemu i da nema netrpeljivosti - komentarisao je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Upoznale smo se tu noć, imale smo manju raspravu. Nemam specijalan utisak. Ja nju ne poznajem, da bih donosila predsrasude. Nemamo neke sličnosti, to sam prokoemntarisala - rekla je Đuričićeva o Tari.
Neprijatan i čudan osećaj sam imala. Postojale su dve opcije, da će mi se vratiti bes ili emocije, nije se desilo ništa od toga, zbog čega mi je drago. Ja plenim preludom energijom, Anđela je mirnija i povučenija. Nemam ništa loše da kažem za nju, lično ne bih mogla da se družim sa njom, ali je lepa i zgodna devojka - komentarisala je Tara o njenom i Matejinom odnosu.

Filip Car i Dalila Dragojević su ponovo u izolaciji. Njih dvoje su sredili izolaciju, očistili sve i namestili posteljinu na dušecima. Car je Dalili predložio da spoje krevete kako im ne bi bilo hladno, što je ona odbila, ali je on nastavio da potencira.

Autor: N.B.

#Zadruga