AKTUELNO

Više im ne ide!

Odnos Dalile i Dejana Dragojeivća u Beloj kući je aktuelna tema. Naime, otkako su im zahladneli odnosi, i od kako im je brak na ivici pucanja zbog Dalilinog odnosa sa Filipom Carem, nije dolazilo do većih sukoba i polemisanja do juče. Dejan je Dalili vratio burmu kada ju je video da priča sa Carem, pa je nakon toga molio da mu je vrati, da bi je na kraju sam uzeo.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć je voditelj Milan Milošević ušao na velelepno imanje i započeo emisiju "Pretres nedelje". Na samom startu je Dalila ustala kako bi prokomentarisala situaciju kada ju je Dejan u toku podele budžeta kada ju je video da priča sa Carem, polio vodom. Ona je najpre komentarisala situaciju kada joj je vratio burmu:

Foto: TV Pink Printscreen

Vratio mi je burmu, posle nekog vremena je došao da mi traži. Došao je do mene ali nisam htela da mu vratim. Vratila sam se da spavam, nisam mogla da spavam, kada sam ustala potkaćio mi je noge. Kada sam sela na ugaonu popričala sam sa Carem i on mi je to odmah zamerio. Pitao me zašto razgovaram sa njim, ja sam mu rekla da imam pravo da pričam i samo sam osetila mlaz vode. Prvo nisam skontala, ali baš sam se razočarala. Ponizio me je. Otišla sam u rehabilitaciju, isplakala se, legla sam da spavam, on mi je posle doneo neku kesu sa poklonom. Donela sam odluku da od danas više nisam sa njim - rekla je Dalila.

Nakon što je otkrila da ne želi više da bude sa Dejanom, Dalila je otkrila koliko se osetila poniženom kada ju je Dejan polio vodom:

Odvrtano sam se osetila, poniženje jeste. Imam i sa druge strane poniženja. Od njega takve stvari nisam očekivala. Na stranu sve greške koje radim, to je moja sramota. Ja sam u tom odnosu ponižena, jednostavno mi se nije dopalo. Burme meni niko neće skidati. To što je on vrati i pronašao, on je verovatno tražio i vratio. Za mene to nije istinsko vraćanje, jer ja to treba da vratim na prst. Smatram da je to fejk, prvu burmu je izgubio. Nemam snage da se bakćem ko je tužan, najbitnija sam sama sebi. Uvek ostanem sama. Okrenula sam se videla sam Filipa kako se smeje sa Mikijem. Na kraju balade uvek ostaneš sam, niko se nije setio čokoladicu da mi donese - govorila je Dalila, a potom obajslia šta znači izraz "fejk burma":
Znači da je on sam izradio, tog dana kad je izgubio svoju, drugi put se vratio i rekao da je zaboravio. Kad smo izašli napolje kopkalo ga je i rekao da je izradio novu burmu, jer je prvu izgubio. Čekao je 15 dana da se izradi isti rad, isto ime izgravirano. Ne želim da budem u odnosu koji mi ne odgovara. Da očekujem reakcije, da me jednog dana iz besa udari. Ako se dešava ovo sa polivanjem, šta bi bilo sledeće. Nikad me nije udario, ja udarac nikad ne bih tolerisala, jer sam imala situacije u bivšim vezama - pričala je ona i otrkila da je rešila da završi sa Dejanom kada joj je vratio burmu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Dalile i Dejan je rekao da smatra da je to dobra odluka:

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam sabrao samog sebe i mislim da je to najbolji potez, zajednički. Boli me, ali mislim da je to najbolje. Prošlost, koja je trebalo da ima budućnost, a koja se neće ispuniti, eto, to me boli - zaplakao je Dejan, pa nastavio:
Ja sam pokušao sve, ne interesuje me, ako će njoj odgovarati sve to i da izigrava ne znam ni ja šta, mene ne interesuje. Ako će ona biti stvarno tako srećna, ja ću se odmaknuti. Očigledno je loše sve što joj kažem, ne znam. Ja neću pominjati da li je i šta fer, naročito ne sada, kad je kraj. Kuca čuka, hoće da iskoči, osećam se živim ponovo, desilo mi se nešto u organizmu što ne mogu da objasnim.

Kraj braka Dalile i Dejana su komentarisali i zadrugari. Prva je ustala Sandra Rešić sa kojom Dragojevići imaju prijateljski odnos, i koja je razgovarala sa oboje od prvog problema koji su imali od kako su uđli u Zadrugu 5:

Dejan i ja smo pričali da on ne može da živi bez nje, naučio je na nju. Ovo što je pričao o kući i to, to je sada kao metaforički pričao. Ja sam ga pitala da li on njoj ne govori sve što treba da kaže, on je rekao da jeste, to što ima da kaže ona će na to reći "jeste tako je" . Njemu je sve jasno. On sa tim ne može da se pomirli, danas mi je rekao da mi nju ne poznajemo. Ali mi je rekao da mu je jasno sve šta oseća, ali nikada to neće reći Dalili. On ne bi preživeo njihov kraj. Ja sam mu rekla da on to stvarno ne bi preživeo jer ne zna kako će na dalje da funkcioniše ako nije sa tobom. Ja sam onda rekla ono što si i ti rekla, da ne treba da razmišlja o tome. Ako se desi razvod, treba da gura dalje. Ali on kao da nema to razmšljanje šta će posle. Rekao je danas da način na koji su funkcionisali da idu zajedno, sa prijateljima, kući, sve, želeo je da uspe u šminci i svemu. Pričao je da mu je stalo da svaki njen trenutak provede sa njom. Na kraju krajeva on nema misao šta će sa biti sa njim ako se desi razvod. Ne znam kako izgleda ta reakciju, kada on polije nju, nisam znala šta da radim. Ja bih došla i oterala sve. Ali njoj nije lako da prekine pet godina braka. Nije sigurna šta se dešava, na koju će stranu. Ona ne zna gde će. Rekla je da ima milion i jedna stvar koju nije rekla. Danas mi je rekla da ne znam ni da li je pošla ili došla. I da ne može sa takvom psihom da reši problem. Ne može tako. Nedostatak komunikacije da - rekla je Sandra.
Kao neko ko provodi vreme sa njima, smatram da Car nema veze zbog njihovog prekida. Zamislite da vidiite čoverka koji je emotivno slomljen, koji je u rasulu i vi da mu kažete "super". Ja Dejana razumem. Ja sam htela da odem, isto kao sinoć. Čolak mi je sinoć rekao da je mislio da Dejan hože da pobegne. Ja razumem da je on totalno slomljen, ali vi niste upućeni. Njima se ovde dešava život. Da li mislite da brak može tek tako da se prekine? Vidimo da je ona nesrećna, vidimo da je on voli - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom izlaganja zadrugara, Sale Luks je sve vreme provocirao Dejana i gađao ga pairićima pa se Dragojević prebacio da sedi na garnituru.

Nizali su se komentari zadrugara. Jovana Tomić Matora je sve vreme branila svoju drugaricu, dok ju je Marko Janjuševića Janjuš osudio i rekao sledeće:

Cela kuća priča da ga je Dalila ostavila zbog Cara - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Đedović i Miljana Kulić su na neki način osudili Dalilu zbog ponašanja prema Dejanu, takođe je oboma zasmetalo to što su oni svoj brak predstavili kao savršen, a onda su u rijalitiju krenuli da otkrivaju neke činjenice koje dokazuju da nije:

Da nije toga ne bi mogao njoj neko da privuče pažnju. Da nju drži ljubav koju je osećala, ne bi se družila. Da ona njega toliko voli, sam pomen na druženje ne bi postojao. Ne mogu da podržim ljude kad vidim da nije dobro ni njoj, ni njemu, Problem je unet spolja. Moj zaključak je ku*varluk i ostavljena burma. Nije to Filip kriv. Ovo nije sigurno nešto što neko normalan može da želi ili očekuje u životu. Ljudima više nije lepo, je l' problem to da se kaže? Ako jednoj strani nije lepo, pa nije normlana biti u takvom odnosu. Gora stvar je biti u braku, spavati sa nekim, nego prekinuti. Sećamo se da su Mensuru svi je*ali mater kad je udarao u vrata, teško da se evoluirali - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da su svesno ušli u rijaliti i svesno počela da se druži sa Filipom. Ako toliko voliš muža, oni su nama prezentovali brak idealno. Tačno se vidi njena faca ovde za stolom, kad pogleda Dejana, kad mu je sve ono izgovorila u pušionici. Vidi se da se sa Filipom oseća lepo, to i slep vidi. Kakvo je njeno ponašanje ovde, kakvo u izolaciji. Ima ovde mnogo zanimljivih ljudi. Filip je momak u koga se zaljubljuju devojke. Ne mogu da trpim, kad je bila igrica, izabrao je Staniju, a pre toga Dalilu, ona mu je odgovorila kao da su se več razveli. Crtao je tajnu večeru, momak je to radio iz inata. To je bila ljubav iz osvete, da bi se osvetili Dejanovoj porodici. Sa Mikijem sam razgovarala, ne mogu da verujem da je izgovorio da sad ne može da bude komentator. Očigledno je da situaicja nije bila ni idealna napolju. Ko kaže da Filip Car nije uticao, uticao je. Jednostavno je prepoznala nešto. Ja razumem kako se tebi gadi njegova faca i pogled. Ugušio ju je verovatno taj odnos. Glavni krivac za njihov razvod braka je Dalila, jer se zaljubila u drugog muškarca. Videla je kako je živela pre i šta želi od života. Meni je gore da ti misliš na nekoga, a ljubiš se sa nekim. Skini burmu, razvedi se i onda idi radi sa Filipom. Danas je izjavila nešto za stolom, kao gde će Dejan da živi. Smatram da momak za apsolutno ništa nije kriv. Svaki način je nalazila da okrivi njega da bi prekrila svoju zaljubljenost - pričala je Miljana

Foto: TV Pink Printscreen

Obzirom da je više puta pomenut kao krivac za raspad braka Dragojevića, Filip Car je ustao da iznese svoje mišljenje i tada otkrio da je poljubio Dalilu u glavu dok je spavala:

Moguće da sam indirektno uticao na to, ali mislim da bi trebalo to oni da znaju. Mogu reći da se nekada i ja loše osećam u tom druženju, ali mislim da treća osoba ne može biti kriva za nečiji krah. Znam da su Dalili i pre neke stvari smetale kod Dejana, ali ja ne mogu znati kakav je zaista njihov odnos. To nije dobar odnos, očigledno je da imaju probleme. Ovo druženje je verovatno samo ubrzalo proces. Neugodno mi je, vidim da je ona nekada tužna, da plače. Ja sa Dejanom nemam ništa, ali malo ti je krivo kad vidiš nekoga u rastrojstvu. Uvek gledam sebe, ali ja oboje razumem, nisam to osetio na svojoj koži, nisam imao prilike da imam sa nekim tako jaku emociju, uvek sam bežao. Ipak smatram da nisam ja glavni krivac, ja sam samo kapljica koja je prelila čašu. Možda bi se i kod Dejana desilo ovo što se dešava kod Dalile sada, moglo se desilo i kontra. To je moje mišljenje, možda ni ovo sada nije raskid ili raspad braka, možda sve dođe na svoje i emocije se regenerišu, ali ja mislim da je to nemoguće - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno, ja nisam znao ni da si je poljubio u glavu, šta sam ja ovde, teletabis?! Da li si ti spavala kad te je on poljubio? - pitao je Dejan Dalilu.
Da, spavala sam - rekla je ona.
Ja mislim da nisi spavala, ja sam imao tu potrebu da to napravim - dodao je Car.

Nakon toga, Sandra Čaprić je ustala i rekla da je Car delimično kriv za krah braka Dragojevića, nakon čega je i on to priznao. Sandra je nakon toga prokomentarisala kako se ona oseća:

Situacija nije naivna, saosećam se sa sve tri strane, meni je isto loše. Koliko god da sam ja njuta na nju kada bih se stavila u njenu situaciju isto bih odragovala. Sve manje se trudim da komentarišem jer je situacija pre teška. Na Dejanovom mestu bih uradila mnogo gore stvari. Razumem svo troje. Sada su svi krenuli da ih rešetaju, vidi se ljubav između njih dvoje ali ovo bi se desilo kad tak. Meni je žao i krivo mi je. Saosećam se sa tim - rekla je Sandra.

Turbulentan odnos ovog ljubavnog trougla definitvno intrigira javnost, zato pratite sve što će se sve dešavati sa njima u najgledanijem rijalitiju Zadruga 5.

Autor: N.B.

#Zadruga