AKTUELNO

Brak Dalile i Dejana Dragojevića na korak je do pucanja posle niza skandala u "Zadruzi", o čemu bruji regionalna javnost, a za naš portal tim povodom oglasio se njegov otac Goran Dragojević, koji je zaprepašćen ponašanjem svoje snaje.

Podsetimo, Dalila i Dejan nedeljama unazad ratuju zbog njene prevelike prisnosti s Filipom Carom, koji joj je javno izjavio ljubav. Iako se Dejan isprva trudio da zadrugarima i gledaocima ne pokaže koliko ga sve to pogađa i boli, te je sputavao svoje reakcije, rano jutros nije mogao da se obuzda kada ih je ponovo zatekao "na delu" i video kako razgovaraju, uprkos Dalilinim obećanjima da to više neće činiti. Tada joj se žestoko suprotstavio i sa ruke skinuo venčanu burmu, koju joj je vratio.

Večeras je, međutim, njihov sukob eskalirao - Dalila je, naime, odbila Dejana i ponovo otišla kod Cara, s čim Dejan nije mogao da se pomiri, te je svoju suprugu naočigled svih zadrugara ispolivao vodom!

Tim povodom kontaktirali smo Gorana Dragojevića, Dejanovog oca, koji se vidno uznemirio čim je čuo kojim ga povodom zovemo.

- Jao, to ste vi, šta ja sad vama posle svega da kažem? Video sam to. Ne znam šta da kažem, stvarno - započeo je Goran, koji nije iznenađen sinovljevim današnjim reakcijama.

Kako je rekao za Pink.rs, Dejan je određena osećanja i saznanja neko vreme potiskivao u sebi, a veruje da će još burnije reagovati i na brak staviti tačku onda kada se definitivno bude uverio u ono u šta su ubeđeni kako zadrugari, tako i gledaoci - da je Dalilina ljubav prema njemu prestala, te da se zaljubila u Cara.

Foto: Pink.rs

Ja njega znam, on je čvrst, neće da prenagljuje i da tako lako pokazuje emocije, ali sad, čim ovako reaguje... Ne znam. Mislim da će završiti sa njom čim se definitivno bude uverio u neke stvari. Pa, recite vi meni, je l' ono njeno ponašanje normalno?! Da sam ja na mestu mog Dejana, ja je s onakvim ponašanjem ne bih trpeo ni minut - kivan je Goran.

Foto: TV Pink Printscreen, Facebook Printscreen

Autor: D.T.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Goran Dragojević