AKTUELNO

Saša Kovačević danas je jedan od najpopularnijih pop pevača u regionu, a talenat za muziku prvi su primetili njegovi roditelji, još tokom najranijeg detinjstva.

Saša je sa svega pet godina krenuo u muzičko obdanište, gde je pokazao talenat za sviranje, a onda i za pevanje.

- Kada sam imao pet godina, otac mi je u Nemačkoj kupio prvi sintisajzer i ubrzo je shvatio da sam talentovan za muziku, posle par odsviranih melodija. Nedugo zatim su roditelji mene i brata upisali u muzičku školu. Spontano sam shvatio da bih pored sviranja mogao i da pevam, i kada sam odlučio koji je moj poziv imao sam potpunu podršku moje porodice - prisetio se on, priznajući da nije ni slutio da će postići ovoliki uspeh.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ni moji roditelji ni ja nismo mislili da ću kroz 15-ak godina zarađivati od muzike, već smo počeli da ostvarujemo moj dečački san. Opredelili su se da slede osećaje i definitivno nisu napravili grešku - ističe Saša i dodaje:

- Razmišljao sam samo o radu na splavovima, u klubovima, tako sam video sebe u budućnosti, sve dok nisam sazreo i uvideo da svoj talenat, energiju i emociju mogu da usmerim i pokažem na neki drugačiji način.

Saša je krenuo da nastupa u ugostiteljskim objektima sa samo 15 godina, a budući da je bio maloletan, na nastupima je bio sve vreme pod nadzorom oca.  Pevač ne krije da je umeo da konzumira alkohol u većim količinama, kako na prvim svirkama tako i u izlascima.

Foto: TV Pink Printscreen

Doprinosio sam finansijski porodici kada sam imao tek 16 godina, ali glavni motiv da tako mlad počnem sa svirkama bila je moja prevelika želja. Bio je to izazov za moje roditelje. Jer, kafana kao takva sa sobom nosi dosta loših stvari koje mogu da privuku adolescenta poput mene u tim godinama. Kao mlađi sam voleo da popijem, ali sam uvek znao kada da "povučem ručnu" - ističe pevač

Autor: D.T.

#Saša Kovačević