AKTUELNO

Dejan pobeleo!

U toku je podela budžeta, a ovonedeljni vođa Sandi Kojić, sledeći srednji budžet dodelio je Saletu Luksu:

Evo tebi srednji....Ja tebe gotivim isto, ali mene ne dotiče što je bio ljubomoran na mene kad sam bio Mister. Ja sam pobedio, pa sam pobedio - rekao je Kojić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći srednji budžet dajem Ani Spasojević. Ona je isto htela da pobedimo na Zadrugoviziji i vidim da nema ništa protiv mene - rekao je Sandi.

Sledeći srednji budžet dodelio je Petru Vasiću:

Mislim da ne smeš sebe da potcenjuješ i da neke dizeš u nebesa a sebe da spuštaš. Hvala ti za hranu i jako si dobar što kuvaš za sve, i tako da samo tako - rekao je Kojić.

Prvi mali budžet dodelio je Mensuru Ajdarpašiću:

Od prvog dana sam te gotivio, ali sam video da si malo drzak sa svima. Meni to ne smeta, ali ne znam čemu te provokacije. Ako ti nešto smeta, okreneš se i odeš - rekao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo i za Milicu mali budžet. Milica je uz njega, mislim da bi mogla i sama ovde i da ne treba da ga sluša. Trebalo bi sebe da sluša. Nismo imali neki kontakt jer Mensur nije dozvolio - rekao je Kojić i sledeći mali budžet dodelio je i Milici Veselinović.

Sledeći mali budžet dodelio je Dalili Dragojević, pa je svojim obrazloženjem izazvao kratki sukob sa udatom zadrugarkom:

Mali budžet dodeljujem Dalili. Meni je zasmetala ta scena što si imala sa Dejanom, jako ružno meni. Ne bi trebalo to da radiš, ti bi trebalo da kažeš da imaš muža. Milica je mlađa od tebe 11 godina ali bi mogla pokupiti neke stavove od nje. Nisam zaplakao, nemam razlog za to. Dejan tu nije ništa kriv a ti od sebe praviš samo žrtvu, ne znam što si otišla tamo - rekao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Tek ću da idem. Pa ide mi se.. - rekla je Dalila
Dobro onda reci Dejanu da ga ne voliš više i ćao - dodao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne volim te više, eto... - rekla je Dalila Dejanu, pa se okrenula ka Sandiju i nastavila:
Evo rekla sam Dejanu da ga ne volim više, ne znam šta hoćeš više od mene - rekla je Dalila

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.Ž.