AKTUELNO

Otvorila dušu Darku Tanasijeviću!

U "Šiša bar" stigla je i Miljana Kulić Miksi, sa kojom je voditelj Darko Tanasijević prečešljao mnoge aktuelne teme u "Zadruzi 5", ali ju je prvo upitao kako se oseća nakon Zolinog ulaska.

Kako si? - pitao je Darko.
Dobro veče, Darkić, nemoj to da me pitaš, kad Milan Milošević to pita Dalilu, odmah znam da je nešto. Pređi na stvar - istakla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se plašiš Anakonde? - upitao ju je Tanasijević.
Ne, razočaralo me je što po ko zna koji put saznajem stvari u rijalitiju. On priča da ga neke stvari ne zanimaju, pa mu je zaključan telefon, pa ga onda posle nekog vremena otključa i da mi Instagram, a obriše stvari. Ja sam se ponizila sa Danijelom da bih se osvetila, napravila budalu od sebe. Ja sam i dalje bila veza za Zolu, mi nismo bili zajedno kad se dopisivao, ali trebalo je on da mi kaže, a ne da saznajem od Ane Spasojević. Da se meni dame sumnjivog morala meni ismevaju, ali nisu krive Ana i Anakonda, nego on. Sinoć kad je rekao: "Ja ću k*rvi da obližem", tako moj momak ne može da se izražava, sramota me je. Samo nek se plaća. Pričao mi je da je to radio u Salcburgu, da je imao potrebu da plati, sad kad čujem to... Sebe ponižava. Ima 27 godina, kao i ti, tek sad vidim šta je prava ljubav, razumevanje, pažnje, sve što ti nisi radio, Darkić... Poverenje u njega još uvek stičem. Trpim, volim, dajem sve od sebe, ja imam sto mana, ali kad volim, volim. Sama sa sobom kad presečem, to je to. Pustimo one foliraže kad pričam, odmah me provališ da lažem, ali kad se prelije čaša, to je to - odgovorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko ti prija što je rekao da ne želi svađa? - pitao je Darko.
Prija mi što se menja, ne znam da li si slušao šta smo pričali sa Deniz, da hoće trojku na ostrvu - istakla je Kulićeva.
Da li ćete imati tu trojku? - nastavio je Tanasijević.
Ja znam da ti mene posmatraš kao Teletabisa, ali toliko luda nisam. Samo ne znam ko sam, Tinki Vinki, Dipsi, Lala, može Lala. Može, ali samo ako ćeš i ti sa nama. Ušli smo u priču tu sa njom, ona ima Onlifens, mislili smo da tražimo zadatak, da ona započne sve. Da tražimo zadatak, ali u toj zezanciji... Ne bi on na televiziji bez pokrivača, ali posmatraću Zolinu reakciju ako Veliki šef bude dozvolio zadatak - dodala je Miksi, pa otkrila šta se desilo u pabu između Mime i Zole:

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam u pabu videla sa jedne strane Gruju i Mimu, sa druge Zolu i Petra. Kad sam otvorila vrata onako sanjiva, videla sam tu Mimu i Zolu. Pre toga mu je rekla da sedne pored nje. Ovde može da radi ko šta hoće, ali prvo joj se Mensur sviđao, pravila priču, sklanjala Milicu, pa joj se sviđao Bane Čolak, pa sad Zola. Ona nije zaljubljive prirode, ona je jedna obična funjarica. Sramota me je što sam u leglu ovakvih ljudi. Evo, sad ja dajem na značaju jednoj Mimi, koja je za stolom rekla da se druži samo sa lepim devojkama, a ona kao da je iz groba ustala. Rošava, ona špicasta faca, nos, nikakva mi nije, zaista je tako. I onda to funjarsko ulizivanje: "Miksi, ja te volim, pratila sam rijaliti zbog tebe", a onda Zoli kaže da sedne pored nje, da bih ja zatekla. Ali on je bio pametan, ja sam je opsovala, pa sam joj rekla da ima k*rvinsko ponašanje. Sad ću da ti kažem ko se time bavi: Ana Spasojević, Sanja, Mima, Deniz, koga još imamo... Da ne propustim neku... Sanja mi je draga, ja gledam ko je kakav čovek, Maca mi je bila najbolja drugarica... Koga imamo još od tih, Marijana Zonjić, Vanja, za novac se ljubila sa Damirom, to je katastrofa. Ako se za 3.000 dinara ljubila jezikom, za 100 evra bi imala s*ks, ko zna šta radi napolju za 300 evra - istakla je Kulićeva.
A kakva je Dalila? - pitao je Darko.
Oštrokondža, hoće sve da svali na Cara. On ju je danas uhvatio za ruku na predstavi, toliko se tobože uvredila zbog toga, pa kao neće da glumi u predstavi... Poštenije je da se razvela pre rijalitija, nego sa burmom na ruci da radi takve stvari. Ne mogu da kažem da je loš čovek, mada je to pokazala u nekoliko situacija sa mnom, setimo se "Zadruge 3" šta mi je radila ispred apartmana, tad su izašli, ali tad je bio razlog Karić. Dejan sve vidi, ali ne sme ništa da joj kaže. Car je j... stranka u celom odnosu, ustao je i rekao, žena se posle toga družila... Mislim da će ona progovoriti za dan, dva, da Dejana ne gleda više kao muškarca, svi momci su joj bili poput Filipa, sa Dejanom je ušla u inat Aleksandri i Davidu, posle su bili u inat njegovoj porodici. A zamisli Dejana šta je izjavio, da ne može da se vrati u rijaliti mod, o tome brine... Samo me zanima da li produkcija zna da su se Marko i Marijana pomirili, ne mogu više te fejk ljubavi... - govorila je Miksi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.