AKTUELNO

Sevale varnice!

Nepuna 24 časa pre ulaska na imanje u Šimanovcima, ekipa emisije "Premijera - Vikend Specijal" zatekla je na jednom prestoničkom splavu Taru Simov u društvu bivše zadrugarke, Maje Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako se spekulisalo da njih dve nisu u dobrim odnosima, ovaj specijalan povod ih je spojio.

Imale smo neku glupu raspravu oko mojih bivših momaka, tačnije momka, međutim, rešile smo to i došla je kao specijalni gost na promociji moje pesme i zahvalna sam joj na tome - priča Tara, a Maja se ubacuje:
Naravno, meni je zadovoljstvo da dođem na promociju pesme "Bolja", Tara je jedan jako dobar čovek i žao mi je što smo imale te neke nesuglasice zbog nekih osoba, ali sada je sve rešeno i u najboljem redu - otkriva Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

O njenom odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša se često spekuliše, a Simova otkriva šta je istina.

Nikada nisam krila da sam provodila vreme na Nenadom, da smo bili u okej odnosima. Nenad je stvarno uradio nešto što niko ne bi uradio ni za koga, ostao je maksimalno korekatan prema meni i nakon raskida, pomogao mi je i oko spota. Cimao se stvarno, proplakao je sa mnom sve što sam ja plaka od stresa, tako da je Nenad ispao jedan veliki gospodin nakon raskida, hvala mu na tome - priča Tara, pa otkriva da li su i dalje prijatelji.
Nismo prijatelji, nemamo komunikaciju, tako i treba da ostane. Što se tiče njegovog ponašanja prema meni - nemam reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Maja Marinković

#Tara Simov