AKTUELNO

Evo šta sprema!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", voditeljski duo Bojana Lazić i Tijana Prica ugostile su u svom studiju pevačicu, Ildu Šaulić, koja je ovom prilikom otkrila razne novosti iz svog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Ilda se na samom početku dotakla svog života u Americi, ali i budućih planova.

Proveli smo jedan lep period u Americi letos, bili smo dva i po meseca, vratili smo se, tako da je to za mene bilo radno i što se muzike tiče, i što se sporta tiče. Ali, eto, vratili smo se u Beograd, tu smo. Imali smo jako puno proslava i rođendana u seprembru, tako da je do bio mesec ispunjen zaista divnim stvarima, ali dobro, prosto uželeli smo se porodice i prijatelja, pa smo negde nadomestili taj period - priča Šaulićeva, pa dodaje:
Ovih dana iskreno razmišljam o nekim lepim, novim pesmama, o nekim stvarima koje bih volela da realizujem do Nove godine. Imam u planu jedan lep duet sa kolegom koji je trenutno u Americi, volela bih da obradim i neke pesme od mog oca... Svašta nešto imam u planu, mislim da će biti interesatno - otkriva Ilda.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam mnogo omiljenih pesama od mog oca, ali što se njega tiče i njegovih pesama, zaista želim da to bude nešto što meni leži i odgovara. To su neke divne pesme koje su ostavile pečat za sva vremena i koje je samo on mogao da peva, izuzetno su teške i ne želim time da se igram, već samo ono što je meni blisko i što ja mogu da donesem na neki možda drugačiji način, a opet da pravda sve ono što je on uradio. Svi smo mi negde opevani u tatinim pesama - priča Ilda, pa otkriva šta ju je navelo da postane teniski instruktor.
Život tako nekad namesti neke stvari, neplanski. Ja sam oduvek imala želju da radim sa decom, pored muzike. Imala sam razne ideje, ali ispalo je i bolje nego što sam mislila. Tenis je nešto zaista pto izuzetno volim, od neke svoje sedme-osme godine pa do neke dvadesete godine igrala profesionalo, baš sam bila aktivna. Moj suprug je imao obaveze ovog leta u Americi, on je u fudbalu, pa smo ubacili i tenis. Dala sam sebi ozbiljan zadatak, ušla sam u štos, tako da sam se ziasta lepo pripremila za sve to, kao da sam svoj na svome i sigurno ćemo na proleće to nastaviti u Americi. To mi se tamo dopada, niko ne zna ni ko sam, naravno, informisali su se ko sam, ali ta neka opuštenost i ležernost mi prija - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Ilda Šaulić