AKTUELNO

Svi zatečeni prizorom!

U nastavku emisije "Pitanja novinara" došlo je do prepucavanja Dalile Dragojević i Filip Cara, a zadrugari su bili šokirani prizorom i zaključili da između njih dvoje postoji mnogo više od prijateljstva.

Dalila, zaključio sam iz Filipove priče da je hteo da ga izdvojiš kao prijatelja sa kim ti je lepo - istakao je Darko Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

To mi je zamerio, hteo je da kažem da se sa njim najlepše smejem, ja to nisam mogla da kažem, jer sam smatrala da se na isti način smejem sa svima isto. On ima to u sebi da mora da mu se hrani ego, da mu se govore najlepše reči, stvari, da bi kao bio šta? Super u tom odnosu? A onda se naljuti ako to ne dobije. Neka rešava svoje probleme, ja ću svoje. Ovo je samo dokaz da te ljudi utabaju, ograđaju. Ja ću dalje, njemu želim svu sreću. Smatram da sam napravila neke greške koje će me koštati, ne žalim za tim - pričala je Dalila.
Kakve greške imaš, smeješ se sa mnom ko sa svakim, ko sam ti ja? Ko sam ja tu? - dobacio je Car.
Ja sam dokazala tim što sam nastavljala svoju komunikaciju... Njega su pogodile nominacije, pa sad priča ove priče... - dodala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije druženje, ovo je ljubav! - dobacili su zadrugari.
Ja rešavam stvari po kratkom postupku, samo nisam prošle godine i imao sam problema. Ja ništa ne lažem, ne petljam, rekao sam pred svima kako stoje stvari - istakao je Car.
A meni si rekao da to možeš da staviš po strani - zamerila je Dalila.
A ti si meni predstavila da se sa mnom družiš kao sa svakim... Rešavaj problem po problem... Amputiraj prvi problem mene, eto... Popričaćemo posle emisije i to je to - dodao je Filip.
Ovo je ljubav - ponovio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovog čoveka treba hraniti egom svaki dan, ja toliko nemam - rekla je Dalila o Caru.
Imaš, razvukla si se kao žvaka, na sve strane si... Ona ne zna više da li da reševa problem u svom braku, da li da se druži sa drugim ljudima... Direktno si mi u izolaciji rekla da sam ti problem u braku, neću više da ćutim! - poručio je Car.
Čovek je dva sata pričao bez prestanka u izolaciji, tako hoće i sad. Rekla sam da si Dejanu problem - istakla je Dalila, a Car se umešao i rekao da više neće pričati sa njom, kao i da neće rešiti stvari nakon emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.