AKTUELNO

Iskreno!

Voditeljka Dušica Jakovljević u studiju je dočekala Taru Simov. Nju se pripadnici sedme stile ispitati o grućimtemama, a posebno o donosu sa Matejom Matijevićem.

Pomešana su mi osećanja, opet imam tremu. Trudila sam se da ubedim sebe da sam dobro. Najviše će mi nedostajati pas, to su stvari koje mene muče - govorila je na samom početku.
Da li te je kontaktirao Ša? - pitala je Dušica
Nije, to mi je malo krivo, da nemam ulazi pružila bih mu podršku - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja, da li je srca počelo ubzano da kuca? - pitala jeDušica Jakovljević.
Mislim da sma i za to ubedila sebe da je kraj, ja samimala odnose, on je imao odnose. Nadam se da neće biti zle krvi, nema potrebe za tim -
Šta je sa emocijama? Koliko dugo nisi videla Mateju? - pitao je Darko.
Nisam ga videla od žurke za kraj "Zadruge 4". Nije to da ja patim, da bih se pomirila sa njim...Mnogo se to loše završilo za moje srce. I dan danas se nisam zaljubila i osetila te emocije. Zavolela sam Nenada, ali nije dostiglo taj intezitet. Ne bih to gledala kao odnos koji ima perpektivu - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te je neki njegov iskaz povredio? - pitao je Darko
Ja sam neko ko je bio prošle godine i znam kako je kad stigne neka informacija. Pričala sam ružno o njemu, izvinila sam se. Naš odnos nije završšen sjajno i bajno, zamalo jedošlo do tužakanja po sudu - pričala je ona.
Šta misliš o Anđeli? - dodao je Darko Tanasijević.
Izuzezetno lepa, više volim energično. Mislim da je Anđela skro devojka na mestu. Ne može on da voli devojku posle nedelju, dve. Naš odnos ne može da se poredi, Mateja i ja smo velika ljubav. Mateja i danas danas i zauvek će imati mestu u mom srcu. Ponašanje prema njoj ne bih upoređivala sa sobom, jer smo bili zajedno sedam meseci. Mnogo je veći period i mnogo veća ljubav. Ja sam napravila ozbiljno sr*nje prošle godine, on dolazi iz normalne porodice. Ja se ne bih nikad stidela bivšeg partnera, to je nekad bio moj izbor. To nije do hrabrosti, nego kako funkcionišeš i kako si naviknut. Mateja ne želi da ga prate lođše stvari - odogovirla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

U kakvom si emotivnom odnosu? - pitala je novinarka.
Ne sviđa mi se niko, ne dopada mi se niko. Ne trebaju mi muškarci. Trenutno mi jemozak nikad bistriji - rekla je Simova.
Ko ti je od muškaraca privukao pažnju? - glasilo je sledeće pitanje.
Marko je dobar frajer. Bio je sa Sandrom Rešić, Marijanom. Sandra i ja smo bila prijateljica, ona je imala nešto sa njim, tu su kodeksi koji se poštuju, nadam se da ću ih poštovati. Navikla sam da kažem nikad ne reci nikad, ali za sad ne - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je najveći licemer u rijalitiju?- pitao je novinar.
Mensur. Vezu ne bih komentarisala, ne drže mi pažnju. U tom odnosu vidim samo vulgarnost, ali da pričaš da bi joj bilo bolje da puši nešto drugo ,a ne cigare, a onda ustaneš i kažeš da poštuješ svoju devojku. Ne podržavam način na koji se ponaša, na koji priča. Car mi je drug, bili smo u kontaktu, uvek smo bili okej. Krivo mi je što me je umešao u svađu. Dosta ljudi me negativno koemntariše. Niko se neće obradovati, ja sam najomraženija ličnost. Želim da se popravim, ne da se foliram. Imam lepe stvari, ali ih ne pokazujem, jer se zaljubim. Dokle god sam ranjiva ja se drugačije ponašam - objašnjavala je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga