AKTUELNO

Stavila karte na sto!

Dejan i Dalila Dragojević nastavili su razgovor, a onda je ona pokrenula temu za Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam dala povod, jesam. Sad mi je krivo, kao što je njemu krivo. Kompletno što sam poželela ovo da me hvata svei svašta, dovela sam sebe u zabludu iz koje ili mogu ili ne mogu da izađem. Oni pričaju o našoj strasti, a mi imali četiri puta intimne odnose. Dalila se nije zaljubila, ali joj je bilo lepo u tom odnosu, to je cela istina. Meni neko ustane i kaže bludne misli i ja sad treba da se upecam. Želim da odvojim taj odnos od našeg odnosa. Ako kažem da te volim najviše na svetu, ne želim da izgubim to, samo želim da budem ono što sam ja. Sad nisam, kad moram da priđem i sedim - govorila je ona.
Šta ako tebi bude smetalo moje drugačije ponašanje? - pitao je Dejan.
Neće. Želim da te vidim srećnog i nasmejanog. Smatram da ti mene ne bi nikad povredio, da me prevariš. Ja da smatram da ja nemam poverenje u tebe, da tebe pustim u izolaciju...Ja tebe mogu da pošaljem među 100 holjada golih žena, stekla sam poverenje. Ja ne sumnjam u ljubav prema meni, kao što ti ne treba da sumnjaš. Nervira me što sam hodala sa Matorom i prođem i vidim tebe. Druželjubiva sam, Dejane - nastavila je Dalila.
Previše ljudi od mene očekuje rekaciju. Imam osećaj da sam lud..Ja niti znam šta pričam, ni šta sam rekao - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga