AKTUELNO

Burno jutro!

U novom izdanju "Novog jutra", šarmantna voditeljka Jovana Jeremić ugostila je novinara i bivšeg zadrugara Marka Đedovića, te su zajedno detaljno prokomentarisali goruću temu na estradi, aferu Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, koja je nedavno isplivala na sam vrh estradnog miljea.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon moje izjave u "Paparaco lovu", ja sam potpuno spontano otkrila kolegi nešto što sam ja čula, nastao je haos. Kolege su stvarno istažile, skidam kapu, a vezano je naravno za ovu aferu mladog bosanskog političara i pevačicu iz Srbije. Ko je taj političar, a nije Dodik? Šta se tu događa, odakle Tanja Savić u celoj toj priči - pita se Jovana, na šta se ubacuje Đedović.
Zanimljivo je da Tanja tvoju priču nije demantovala. Čitao sam njene izjave, rekla je samo da ima pravo na privatni život, ali bilo je vrlo pristojna, što mi se jako sviđa kod nje, zato što su joj mediji u jako teškoj životnoj situaciji bili na njenoj strani i pomogli joj, lep odnos ima trenutno prema medijima i to mi se jako sviđa - kaže Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Tanja je dobar čovek, ja je izuzetno volim, ali i ne može da me demantuje, možda ja izgledam šašavo, ali ja nikad nisam izašla pred ovaj objektiv sa netačnom informacijom. Sve ono što sam izgovorila bilo je tačno. Ne možeš da demantuješ Jovanu Jeremić, bolje da si se uhvatio za dalekovod nego za Jovanu Jeremić, to je poruka - priča voditeljka kroz smeh.
Meni je on kao osoba koja se bavi politkom interesantan momak, ali se neke stvari moraju ispitati. Vidi se da voli estradu. On je neko ko je eksremno interesantan i čuo sam da dobro vodi svoj posao kao gradonačelnik Banjaluke. Čovek lepo izgleda, što da ne, mangup - zapaža Marko kroz smeh, pa dodaje:
Ja ne bih bio ja da nisam kopao i istraživao, a izvor vrlo blizak njemu tvrdi da mu devojka za koju mediji govore da mu je devojka mu je u stvari drugarica, sa kojom on izbegava ovakvu vrstu medijske pažnje. Tamo se bliže i izbori, ali mislim da njemu ovakva vrsta popularnosti ne može oduzeti bilo šta u političkoj karijeri. Setimo se svi da su veliki političari uvek imali svoje omiljene pevačice, zvezde - rekao je Đedović.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, TV Pink Printscreen

Imam ja jednu moju rečenicu, Jovaninu mudroliju... "Državnici vole novinarke, a političari estadne umetnice" - kaže Jeremićeva.
Svaki moj potez je proračunat, ovo je šoubiz, ko hoće da bude zvezda u poslu, mora da se bavi šoubiznisom. Ko hoće da bude tehničko osoblje, može i to, sve može. Ja gledam da sve bude pozitivno, ovde nema negativne konatacije, niko nije ugrožen. Ona je bila slobodna, on je bio slobodan, e sad što je on bio u vezi, Bože moj, jedna se otegla, druga se protegla, nije oženjen. Pa i da jeste, ljubav je u pitanju - zaključuje Jovana Jeremić u "Novom jutru".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Draško Stanivuković

#Jovana Jeremić

#Marko Đedović

#Tanja Savić