AKTUELNO

14 godina prošlo je od kako je tragično nastradao!

Na današnji dan, pre tačno 14 godina, cela Srbija i region zanemeli su kada je saopštena vest da je makednoski pevač Toše Proeski, tragično nastradao. Naime, on bi danas imao punih 40 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

On je neko ko je svojim glasom ulepšavao i krasio mnoge domove, a neko je, čije se pesme i dan danas pevaju i koga nacija neće zaboraviti, bar kad je reč o lepoti pevanja i predivnom glasu.

Sa bivšom maneknkom Blagicom Micovom Ristovskom sa kojom se trudio da svoj ljubavni život drži po strani koliko god je mogao, nije predugo bio u vezi, ali je jedna od dve žene koje je on mnogo voleo. Veza Tošeta i lepe manekenke nije opstala, jer kako se pričalo, pevač nije posvećivao dovoljno paznje i vremena svojoj devojci, usled brojnih obaveza. Takođe su joj smetale brojne pevačeve obožavateljke kojih je bilo sve više.

Foto: Facebook.com/Blagica Micova Ristovska

Blagica je prekinula sa manekenstvom posle toga i posvetila se studijama italijanskog jezika. Ostala je dosledna tome da nikada neće komentarisati ništa vezano za njihovu ljubav i Tošeta samog. Ona je za jedan novinski list ispričala:

Toše i ja nikada nismo prekinuli kontakt. Svake nedelje smo se čuli, čak smo u leto 2006. zajedno odmarali na Ohridskom jezeru - ispričala je Blagica koja je često sa majkom Proeskog, Dominikom, posećivala njegov grob.

Lepa Makedonka koja je manekenstvo napustila zbog studiranja danas je, kako se može videti na njenom Fejsbuk profilu, u višegodišnjem braku i postala je mama i svog supruga je usrećila sa dvoje dece.

Foto: Facebook.com/Blagica Micova Ristovska

Njegova zadnja devojka, bivša rukometašica Andrijana Budimir, godinama je tugovala zbog gubitka svoje ljubavi, ali sreća joj je pokucala na vrata i pre nekoliko godina udala se za ugostitelja Johana s kojim ima četvorogodišnjeg sina Maksima.

Ona se na sahrani Tošeta Proeskog pitala zašto se nije udala za njega i što mu nije rodila dete. Njegova menadžerka Ljiljana Petrović, tvrdila je kako oni uopšte nisu bili u vezi.

Naime, ona je jednom prilikom, za novinski list izjavila:

Nekad mi je Toše nosio bele ruže, moje omiljeno cveće. Sad ih ja nosim njemu na grob. Doktor mi je zabranio da idem u Kruševo jer svaki put nakon što odem na Tošetov grob, završim u bolnici - rekla je ona.

Danas uspešno vodi rukometne škole za decu u Makedoniji, čak je i postala prvi trener muške reprezentacije Severne Makedonije.

Autor: N.Ž.

#Toše Proeski